خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژاپن اعمال تحریم علیه بلاروس را بررسی می‌کند

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 07 اسفند 1400 - 07:53
دو مقام دولتی مطلع در توکیو امروز (شنبه) گفتند، ژاپن در نظر دارد هم‌راستا با ایالات متحده، تحریم‌های اقتصادی علیه بلاروس بابت حمایت آن از حمله روسیه به اوکراین وضع کند.
اوكراين،روسيه،ژاپن،بابت،حمله،فوميو،بلاروس

دو مقام دولتی مطلع در توکیو امروز (شنبه) گفتند، ژاپن در نظر دارد هم‌راستا با ایالات متحده، تحریم‌های اقتصادی علیه بلاروس بابت حمایت آن از حمله روسیه به اوکراین وضع کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، هنوز مشخص نیست کدام افراد و نهادها در بلاروس هدف این تحریم‌ها قرار می‌گیرند.
این مقامات مطلع گفتند که توکیو با دیگر اعضای گروه هفت شامل قدرت‌های صنعتی، هماهنگ خواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه ژاپن از اظهارنظر در این مورد خودداری کرد.
دفتر فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن هم فعلا پاسخی نداده است.
پیشتر وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که تحریم‌های ایالات متحده بابت حمله روسیه به اوکراین از پنجشنبه گذشته، شامل حال ۲۴ شخص و نهاد بلاروسی هم می‌شود.
ژاپن هم تحریم‌هایی را علیه روسیه بابت این حمله اعلام کرده و فومیو کیشیدا تحرکات مسکو را "نقض غیر قابل قبول حاکمیت اوکراین و قوانین بین‌المللی" دانسته است.
نیروهای روسیه در حال پیشروی به سمت کی‌یف، پایتخت اوکراین هستند و در پی حملات از شمال، شرق و جنوب به اوکراین و این نگرانی که "نظم پسا جنگ سردی در اروپا تهدید شود"، مقامات روسیه و اوکراین سیگنال‌هایی از آمادگی برای مذاکرات ارسال کرده‌اند.
انتهای پیام