خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حیدری: استقلال شرایط پرسپولیس را داشت برای پلی آف می‌جنگید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 06 اسفند 1400 - 13:12
بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر شرایط استقلال مانند پرسپولیس بود، این تیم برای پلی آف لیگ با تیم های پایین جدول رقابت می کرد.
تيم،پرسپوليس،فوتبال،ليگ

باشگاه خبرنگاران جوان - سپهر حیدری، بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر تیم استقلال شرایط پرسپولیس را داشت و مساوات بین این ۲ تیم رعایت می‌شد، شاید استقلالی‌ها برای پلی آف لیگ می‌جنگیدند.
به نظرم رقیبمان در ادامه بازی ها امتیاز از دست می دهد و تیم پرسپولیس یک هفته مانده به پایان لیگ برتر فوتبال قهرمان می‌شود.
تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس با کسب رتبه‌های اول و دوم جدول رده بندی مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر فوتبال هستند.
البته تیم پرسپولیس با تساوی برابر تیم گل گهر سیرجان اختلاف ۵ امتیازی با رقیب همشهری خود دارد و فاصله اش با استقلال بیشتر شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/