خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محرم نویدکیا همچنان بهترین گزینه ایرانی برای هدایت سپاهان است- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 اسفند 1400 - 10:31
گروه‌ استان‌‌ها ــ کارشناس و مربی فوتبال اصفهان گفت: اگر قرار باشد یک مربی ایرانی سپاهان را هدایت کند، نویدکیا همچنان بهترین گزینه برای این کار بوده و مطمئنا در این شرایط تغییر سرمربی تنها به زیان باشگاه سپاهان است.
سپاهان،بازي،تيم،تيمي،اشاره،نويدكيا،تساوي،فشار

قاسم رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به شهرآرود اصفهان و نتیجه این دیدار اظهار داشت: متاسفانه یکی از معضلاتی که در فوتبال وجود دارد، تساوی است.
تساوی، یک امتیاز از هر مسابقه را گم و حذف می‌کند و این معضل تنها به سود تیم‌هایی است که بالاتر هستند و فاصله خود را بیشتر می‌کنند و یا تیم‌هایی که پایین‌تر هستند و فاصله خود را کمتر می‌کنند به گونه‌ای که اگر تیمی از 3 بازی دو باخت و یک برد داشته باشد بهتر از این است که از 3 بازی 3 تساوی بگیرد.
وی با اشاره به استعفای نویدکیا این مربی و کارشناس فوتبال نویدکیا را همچنان بهترین گزینه ایرانی هدایت سپاهان دانست و افزود: در بین مربیان ایرانی هیچ کسی در حد باشگاه سپاهان نیست و خود محرم نویدکیا بهترین گزینه ایرانی برای هدایت این تیم است.
وی با اشاره به فشاری که روی تیم سپاهان وجود دارد بیان کرد: بضاعت سپاهان از نظر بازیکن همین قدر است و متاسفانه فشار زیادی روی این تیم است و این فشار ممکن است حتی به طور ناخواسته از سوی هوادارانی که در هر شرایطی خواهان برد از تیم محبوب‌شان هستند بیشتر هم بشود اما به هر حال بایستی این فشار از روی تیم برداشته شود.
رحیمی تغییر در کادر فنی سپاهان را به ضرر این تیم دانست و افزود: من فکر می‌کنم سپاهان هنوز هم می‌تواند به روزهای اوج خود برگردد و امیدوارم که چنین شود و به عنوان یک کارشناس، تغییر سرمربی را به هیچ عنوان به صلاح تیم نمی‌دانم چراکه سپاهان با وجود نتایجی که می‌گیرد اما بد بازی نمی‌کند؛ زمانی تیمی باید به فکر تغییر کادر فنی باشد که بد بازی می‌کند اما سپاهان واقعاٌ بازی‌های خوبی ارائه می‌‌دهد ولی در گلزنی دچار مشکل است.
وی با اشاره به نزدیک بودن شروع رقابت‌های آسیایی افزود: تیمی که خوب بازی می‌کند می‌تواند از بازی خوبی که ارائه می‌کند و با رفع ایرادات خود نتایج خوبی را بگیرد اما وقتی تیمی بد بازی می‌کند، تا زمانی که کیفیت بازی خود را تغییر ندهد نمی‌تواند نتایج خوبی بگیرد.
بنابراین و با توجه به زمان باقی مانده تا آغاز لیگ قهرمانان آسیا و کیفیت خوب باشگاه سپاهان، تغییر سرمربی فقط به زیان این تیم است و مطمئناٌ سپاهان در این شرایط نمی‌ماند و با اصلاح و رفع ایرادات و کاهش اشتباهات خود می‌تواند نتایج خیلی خوبی کسب کند.
انتهای پیام/174/س