خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد اسلامی: ادامه تعدی به قدس سیف القدس دیگری برای صهیونیست‌ها به بار می‌آورد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 اسفند 1400 - 22:53
جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد، رژیم صهیونیستی در صورت ادامه تعدی هایش به قدس شریف باید منتظر سیف القدس دیگری باشد.
قدس،جنگ،جهاد،اسلامي،البطش،القدس،سيف

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم خالد البطش عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسین با هشدار نسبت به تجاوزات صورت گرفته اخیر در قدس اعلام کرد، سال گذشته (میلادی) جنگ سیف القدس به خاطر قدس به وقوع پیوست و اگر دشمن صهیونیست به اقدامات تجاوز کارانه خود ادامه دهد، جنگ جدیدی با عنوان سیف القدس انتظارش را می‌کشد.
این رهبر جهاد اسلامی در سخنانی که در غزه ایراد شد، تاکید کرد: جنگ ما این بار براساس داده‌های منطقه‌ای خواهد بود، همان طور که بارها از زبان شخصیت‌ها و رهبران اسلامی، عربی و فلسطینی از لبنان و یمن گرفته تا عراق شنیدیم جنگ بعدی صرفا به غزه محدود نخواهد شد بلکه پیمان قدس به طور کامل برای حمایت از قدس و مقدساتش به پا خواهد خواست.
البطش با اشاره به جنایاتی که اشغالگران علیه مردم جنین و نابلس مرتکب می‌شوند، تاکید کرد، سلاح مقاومت در کرانه باختری در نیام فرو نرفته است، شمشیر جهاد و مقاومت همچنان برافراشته است.
انتهای پیام/