خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موظف به پاسخگویی حداکثری به مطالبات مردم هستیم

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | پنجشنبه، 05 اسفند 1400 - 19:31
استاندار تهران گفت: باید در مدیریت جدید کشور کادرسازی انجام شود و ۱۲ فرماندار استان تهران را از میان جوانان انتخاب کردیم و به فرمانداران هم عرض کردم که معاونین و بخشداران را از میان جوانان مومن و ارزشی شهرستان انتخاب کنند.
شهرستان،تهران،فرماندار،پاكدشت،استاندار،انتخاب،استان،كشور،منص ...

ایسنا/تهران استاندار تهران گفت: باید در مدیریت جدید کشور کادرسازی انجام شود و ۱۲ فرماندار استان تهران را از میان جوانان انتخاب کردیم و به فرمانداران هم عرض کردم که معاونین و بخشداران را از میان جوانان مومن و ارزشی شهرستان انتخاب کنند.
محسن منصوری عصر امروز پنجشنبه پنجم اسفند ماه در آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان پاکدشت که در محل سالن ابوریحان این شهرستان برگزار شد ، بیان کرد: خداوند متعال را شاکریم که در ایام ماه مبارک رجب و در آستانه مبعث حضرت رسول(ص) این برنامه را برگزار می کنیم.
وی با تشکر از زحمات جمارانی فرماندار پیشین پاکدشت افزود: انصافا در طول چهارماه از ایشان جز رعایت اصول و آداب اداری مشاهده نکردم و با کمترین حاشیه امور را پیگیر بودند ، اما به صورت طبیعی در تغییر دولت ها این تغییرات نیز طبیعی است.
استاندار تهران خطاب به فرماندار جدید تاکید کرد: توقع از فرماندار این شهرستان بسیار سنگین است و حساسیت ها و همچنین ظرفیت های این شهرستان بسیار بالاست.
منصوری عنوان کرد: وجود مراکز امنیتی نظیر پارچین و سد ماملو در کنار ظرفیت های اقتصادی و صنعتی و هچنین ظرفیت منحصر به فرد مردم شهرستان پاکدشت این شهرستان را به شهرستانی با اهمیت در جغرافیای سرزمینی استان تهران تبدیل کرده است.
وی عنوان کرد: مردم شهرستان پاکدشت در زمره شریف ترین و عزیز ترین مردم استان تهران قرار دارند و وجود خانواده های چند شهید در این شهرستان تکالیف مدیریتی ما را سنگین تر می کند و همه ما وامدار خون شهدا هستیم.
استاندار تهران اظهار کرد: در دولت سیزدهم خود را پاسخگو به مطالبات مردم می دانیم و از فرماندار جدید توقع کار شبانه روزی و مجاهدانه دارم.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران تصریح کرد: مدیریت فرماندار باید مبتنی بر فکر، دقیق و هدفمند ، مردمداری و بر مدار حرکت مومنانه باشد و کشور را باید مردم پایه اداره کنیم ، همچنین در مقیاس ظرفیت و توان مدیریتی مولفه های حکمرانی اسلامی را پیاده کنیم.
وی افزود: در واگذاری مسئولیت ها مکلفیم انقلابی ترین و کارآمدترین افراد را انتخاب کنیم که مشکلات مردم را حل کند و حل مساله مردم مولفه اصلی حکمرانی اسلامی است.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: برخی استدلال می کنند که چون منابع و پول نداریم ، نمی توانیم کار کنیم و این سخن اشتباه است چون با علم به این شرایط دولت را تحویل گرفتیم و به برکت وجود مردم و خون شهدا می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.
منصوری تاکید کرد: از اصول دیگر حکمرانی اسلامی محور قرار دادن روحانیت اصیل در حل مشکلات مردم شهرستان است، چراکه کشور ولایی است و بر همین مبناست که پیشرفت های بزرگی در کشور رقم می خورد و ممکن است در جایی مدیری به امام جمعه ای هم نقد داشته باشد اما قاعده را نباید به هم بزنیم.
وی همچنین گفت: مسئولان اجرایی بدانند که نمازهای جمعه پایگاه های مردمی و فرهنگی است و باید بی واسطه بین مردم در این مراکز حضور داشته باشند و پاسخگوی مطالبات مردم باشند.
استاندار تهران افزود: باید در مدیریت جدید کشور کادرسازی انجام شود و ۱۲ فرماندار استان تهران را از میان جوانان انتخاب کردیم و به فرمانداران هم عرض کردم که معاونین و بخشداران را از میان جوانان مومن و ارزشی شهرستان انتخاب کنند.
منصوری اظهار کرد: عقل حکم می کند که از تجارب دیگران در مدیریت بهره بگیریم و بر این مبنا عقل در خیلی از جاها از علم پیشی می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه خود می دانم که به صورت ویژه مشکلات شهرستان پاکدشت را مرتفع کنم و از مواردی که مقام معظم رهبری از مسئولین مطالبه کرده اند کارسپاری به گروه های جهادی و مردمی است و باید این مطالبه معظم له را عملیاتی کنیم.
انتهای پیام