خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 اسفند 1400 - 15:30
شهرکرد- مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از ورود سامانه بارشی به استان خبر داد و گفت: این سامانه بارشی تا اواخر روز شنبه در استان فعال است.
استان،روز،وزش،دماي،بارشي،چهارمحال،هواشناسي

مهران چراغ‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین مدل‌های عددی و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، برای امروز آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش بینی می‌شود.
وی عنوان کرد: از روز جمعه با ورود تدریجی یک سامانه بارشی به سطح استان تا اواخر روز شنبه بارش باران، در ارتفاعات و نواحی سردسیر بارش برف، احتمال رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید تا شدید پیش بینی می‌شود.
مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شدت فعالیت سامانه بارشی برای نیمه غربی و نواحی جنوبی استان می‌باشد، ادامه داد: روز شنبه بر سرعت وزش بادها به ویژه برای نیمه شرقی استان افزوده خواهد شد.
چراغ‌پور افزود: میانگین وزنی بارندگی‌ها از ابتدای سال زراعی جاری ۳۵۵ میلیمتر بوده که نسبت به میانگین بلند مدت، زمان مشابه شش درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته دمای مرکز استان ۸.۲ زیر صفر بوده است، مطرح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته «کوهرنگ» و «بلداجی» به ترتیب با دمای منفی ۷.۳ و ۷.۱ سردترین و «مالخلیفه» با دمای ۱۰.۵ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقاط چهارمحال و بختیاری بوده اند.