خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد مطبوعات از منچستریونایتد ؛ تساوی شانسی با یک پسربچه شگفت‌انگیز +تصاویر

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 05 اسفند 1400 - 13:12
مطبوعات کشورهای انگلیس و اسپانیا جلد امروز خود را به تساوی اتلتیکومادرید و منچستریونایتد اختصاص دادند.
نوشت،تساوي،گل،سيمئونه،منچستريونايتد،يونايتد،رانگنيك،اولدتراف ...

مطبوعات کشورهای انگلیس و اسپانیا جلد امروز خود را به تساوی اتلتیکومادرید و منچستریونایتد اختصاص دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته در چارچوب دور رفت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، اتلتیکومادرید در وندامتروپولیتانو مقابل منچستریونایتد به تساوی رسید تا همه چیز در اولدترافورد مشخص شود.
شاگردان سیمئونه خیلی زود با گل زیبای فلیکس از منچستریونایتد جلو افتادند ولی نتوانستند گل دوم را وارد دروازه دخیا کنند.
اتلتیکو چند فرصت مهم داشت ولی در نهایت شاگردان رانگنیک با یک ضد حمله زیبا توانستند با تک گل آنتونی الانگا به تساوی دست یابند و نتیجه‌ای معقول در مادرید کسب کنند.
مارکا در جلد امروز خود به تمجید از عملکرد بازیکنان منچستریونایتد پرداخت و نوشت: جایزه کوچک برای تیم سیمئونه که نمایش خیلی خوب داشت.
این نشریه در ادامه نوشت: نمایشی دیدنی از روخی بلانکو در مادرید ولی همه چیز به اولدترافورد کشیده شده است.
آ.اس نیز با انتشار عکسی از ژائو فلیکس از این ستاره تمجید کرد و نوشت: همین راه درست پیشرفت است.
اتلتیکومادرید که در این فصل با فراز و نشیب‌های زیادی همراه بوده، شب گذشته نمایشی دیدنی به ثبت رساند تا آ.اس مدعی شود که سیمئونه بهترین نمایشش را به اجرا گذاشت و این راه، راه درستی برای پیشرفت است.
نشریه گاردین با تیتر «الانگا سیمئونه را گل دقایق پایانی تنبیه کرد» از نمایش متوسط یونایتد نوشت و مدعی شد که اتلتیکو سزاوار پیروزی در این مسابقه بود ولی برخلاف جهت بازی الانگا مسابقه را به تساوی کشاند.
دیلی میرر از تعویض طلایی رانگنیک نوشت ولی مدعی شد که یونایتد با مشکلات بسیار زیادی روبه‌رو است.
دیلی میل به تمجید از الانگا پرداخت و نوشت: پسر بچه فوق العاده دوباره برای منچستر گل زد تا یونایتد شانسی در مادرید به تساوی دست یابد.
او تعویض طلایی رانگنیک است.
دیدار برگشت یونایتد و اتلتیکومادرید در تاریخ 24 اسفند در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/