خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتصاب ۴۲ نفر از ایثارگران و خانواده معظم شهدا در مناصب اجرایی استان سمنان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 05 اسفند 1400 - 11:54
استاندار سمنان با اشاره به انتصابات مدیران این استان در دولت سیزدهم گفت: در حوزه انتصابات در استان تا به امروز تعداد ۴۲ مورد انتصاب از فرزندان و خانواده معظم شهدا، ایثارگران،‌ جانبازان و بسجیان صورت گرفته است
استان،سمنان،استاندار،هاشمي،فرهنگ،شهدا،حوزه،شوراي،دولت،ايثارگ ...

ایسنا/سمنان استاندار سمنان با اشاره به انتصابات مدیران این استان در دولت سیزدهم گفت: در حوزه انتصابات در استان تا به امروز تعداد ۴۲ مورد انتصاب از فرزندان و خانواده معظم شهدا، ایثارگران،‌ جانبازان و بسجیان صورت گرفته است
سید محمدرضا هاشمی، استاندار سمنان در نشست با کانون اساتید استان، با اشاره به استفاده از ایثارگران و خانواده معظم شهدا در پست‌های مدیریتی اظهار کرد: به این‌ رویکرد در انتصاب مدیران، افتخار می‌کنیم و همچنان بر اساس سیاست های دولت پیش خواهیم رفت.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاهی تاکید و تصریح کرد: آمادگی داریم تا تشکیل اتاق فکر نخبگان را با حضور اساتید و نخبگان در دستور کار قرار داده و از ظرفیت اساتید و نخبگان در کمیسیون دانشجویی استان بهره ببریم.
استاندار سمنان با اشاره به لزوم پیوند صنعت و دانشگاه ادامه داد: ضرورت دارد تا مابین دانشگاه با صنعت، کشاورزی و گردشگری ارتباطی قوی شکل بگیرد.
عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان اضافه کرد: دانشگاه‌ها امروز باید به دنبال تحقق رویکرد اشتغال و کسب و کار محور باشند.
استاندار سمنان افزود: در سفر آیت الله رئیسی، به استان اعتبار خوبی تصویب شده که حوزه دانشگاه‌ها و تجهیز آن یکی از این موارد است.
تخصیص 700میلیارد تومان اعتبار سفر رییسی به سمنان
وی خاطرنشان کرد: تا امروز بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به صورت نقدی و در ۴ مرحله از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان تخصیص یافته است.
هاشمی افزود: تا امروز با اقدامات صورت گرفته، تعداد ۳۱ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید در استان بازگشته اند که در این میان و برای تقویت صنعت، دانشگاه نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد.
وی تصریح کرد: استان سمنان استان پایلوت وحدت است، حفظ وحدت و انسجام رمز موفیقت و پیشرفت در امور بوده که باید همواره مورد توجه قرار داشته باشد.
هاشمی اظهار کرد: در حوزه انتصابات در استان تا به امروز تعداد ۴۲ مورد انتصاب از فرزندان و خانواده معظم شهدا، ایثارگران،‌ جانبازان و بسجیان صورت گرفته است که به این‌ مهم افتخار می کنیم و بر اساس سیاست های دولت پیش خواهیم رفت.
استاندار سمنان گفت: توسعه متوازن در استان از غرب تا شرق، اولویت اصلی و اساسی ما در استان بوده و بر آن اصرار داشته و در این راستا گام بر می داریم.
شورای فرهنگ عمومی برطرف کننده آسیب‌های اجتماعی است
وی همچنین در در جلسه شورای فرهنگ ‌عمومی استان گفت: توجه ویژه کاربردی و عملیاتی به حوزه شورای فرهنگ عمومی، راهکار مناسبت و موثر در جهت برطرف کردن بسیاری از آسیب های اجتماعی است.
هاشمی،افزود: استان سمنان با درایت، هوشیاری و بصیرت مردم، در بسیاری از شاخص های اجتماعی در وضعیت خوبی قرار دارد.
وی ادامه داد: سالانه ۱۵ میلیون زائر و مسافر از مسیر راه های استان به طول ۶۵۰ کیلومتر عبور می کنند، کاهش مدت ماندگاری مسافر در استان یکی از عوامل خستگی و تصادفات و واژگونی است.
هاشمی اضافه کرد: شورای فرهنگ عمومی در تمامی حوزه‌ها تاثیرگذار بوده که نیاز است به معنای واقع عملیاتی و کاربردی باشد.
استاندار سمنان تاکید کرد: توجه و رویکرد دولت مردمی آیت الله رئیسی، به مسائل مرتبط با زیرساخت های فرهنگی و آموزه های دینی و قرآنی است.
هاشمی افزود: توجه به معیشت مردم، حل مشکلات و ارتقاء شاخص های اقتصادی، یقینا در بحث شورای فرهنگ عمومی و دستیابی به موفقیت در امور تاثیر بسزایی خواهد داشت.
الزام دستگاه ها به همکاری در برگزاری یادواره شهدای روحانیت استان
استاندار سمنان گفت: ضرورت دارد از پتانسیل روابط عمومی‌های دستگاه های اجرایی، فضای مجازی و رسانه های استان برای تحقق جهاد تبیین استفاده شود و عملکرد نظام به اطلاع و آگاهی مردم برسد.
وی با بیان اینکه استان سمنان در حوزه برگزاری یادواره‌های شهدا همواره پیشرو و پیشگام بوده است افزود: موارد و مسائل مطرح شده توسط مشاور امور ایثارگران استاندار پیگیری خواهد شد و در این زمینه مساعدت های لازم ‌انجام می شود.
هاشمی با بیان اینکه همه دستگاه های اجرایی مکلف به همکاری در خصوص برگزاری یادواره شهدای روحانیت هستند گفت: زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا، بهترین راه و کلیدواژه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است.
استاندار سمنان اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت زمینه ساز دستیابی به موفقیت هاست و از این باید این فرهنگ غنی تقویت و پررنگ‌تر شود.
انتهای پیام