خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره خون مناسب در استان بوشهر/ رتبه دوم اهدای مستمر را داریم

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 00:45
بوشهر - مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با اشاره به رتبه دوم استان بوشهر در اهدای مستمر خون گفت: در حال حاضر وضعیت ذخیره خون در استان بوشهر بسیار مناسب است.
خون،استان،بوشهر،اهداي

نرگس عبیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مردم استان بوشهر در اهدای خون همکاری و مشارکت بسیار خوبی دارند و در زمینه اهدای خون، استان بوشهر دارای رتبه پنج در سطح کشور است.،
وی با اشاره به رتبه دوم استان بوشهر در اهدای مستمر خون، خاطرنشان کرد: مردم نوع دوست استان بوشهر در ایام مختلف سال با اهدای خون خود به مردم و هم‌نوعان خون زندگی دوباره می‌بخشند.
مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان، بیان کرد: طبق روال سال‌های قبل در ماه مبارک رمضان بعد از ساعت افطار مراکز دریافت خون فعال است.
عبیدی با بیان اینکه میانگین اهدای خون در کشور ۲۷ در هزار است، اضافه کرد: میانگین اهدای خون در استان بوشهر ۳۱ در هزار است که این آمار بسیار خوب است و اعتبار استان را در این حوزه بالا برده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ذخیره خون در استان بوشهر بسیار مناسب است، ادامه داد: این ذخیره نه آن قدر بالاست که فرآورده‌های آن را زیاد باشد و نه آن قدر کم است که در صورت نیاز با کمبود آن مواجه شویم.