کشف داروهای قاچاق در سلسله
الشتر- جانشین فرماندهی انتظامی سلسله از کشف داروهای قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی چراغیان امروز چهارشنبه در گفت و گو با رسانهها اظهار داشت: مأموران فرماندهی انتظامی سلسله در پی دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر حمل داروی قاچاق و غیرمجاز توسط یک دستگاه خودروی سواری، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی ادامه داد: مأموران با انجام تحقیقات لازم، هدفمند و اطمینان از صحت موضوع و با هماهنگی با مقام قضائی، خودروی مذکور را متوقف و در بازرسی از آن، موفق به کشف هزار و ۹۲۰ قلم داروی قاچاق و غیر مجاز به ارزش تقریبی یک میلیارد ریال شدند.
جانشین فرماندهی انتظامی سلسله بیان داشت: در این عملیات یک نفر دستگیر و در تحقیقات تکمیلی مشخص شد داروهای مذکور فاقد هر گونه مجوز قانونی بوده و به صورت قاچاق وارد کشور شده است.
سرهنگ چراغیان با اشاره به اینکه متهم با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد، از عموم مردم خواست تا برای تهیه اقلام بهداشتی و دارویی خود از مبادی رسمی اقدام و در صورت مشاهده هرگونه فعالیتهای افراد سود جو، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.