خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازرگانان آذربایجان غربی به افزایش ارتباطات تجاری با زاخو علاقه مندند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 04 اسفند 1400 - 15:13
استاندار آذربایجان‌غربی گفت: جمهوری اسلامی ایران‌ خواهان استفاده از اقلیم کردستان عراق و مرزهای منطقه "زاخو" برای ترانزیت کالا به کشورهای مختلف است.
عراق،زاخو،اقليم،كردستان،غربي،آذربايجان

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: جمهوری اسلامی ایران‌ خواهان استفاده از اقلیم کردستان عراق و مرزهای منطقه "زاخو" برای ترانزیت کالا به کشورهای مختلف است.
محمدصادق معتمدیان روز چهارشنبه ۴ اسفند در دیدار با فرماندار ویژه زاخو در اقلیم کردستان عراق، اظهار کرد: زاخو از مناطق قدیمی اقلیم کردستان در شمال عراق است و به عنوان یکی از دروازه های اصلی عراق محسوب شده و به خاطر همین ویژگیهای مهم، تجار و بازرگانان آذربایجان غربی علاقه مند برای افزایش ارتباطات تجاری با این شهر هستند.
معتمدیان با اشاره به ظرفیت های مرزی آذربایجان غربی با اقلیم کردستان عراق افزود: آذربایجان غربی مرزهای خوبی در پیرانشهر و حاج عمران با اقلیم کردستان عراق دارد و می تواند در راستای افزایش تبادلات اقتصادی با اقلیم کردستان عراق با شهر زاخو همکاری کند.
فرماندار ویژه زانخو نیز در این دیدار از درخواست معتمدیان برای ترانزیت کامیون های ایرانی به کشورهای اطراف استقبال کرد و گفت: می توانیم در زاخو برای ترانزیت کامیون های ایرانی همکاری کنیم.
گهدار شیخو، زاخو را منطقه ای راهبردی برای عراق دانست و گفت: اکنون روزانه حدود سه هزار تردد کامیون از هر کدام از مرزهای این منطقه با ترکیه و سوریه انجام می‌شود.
فرماندار زاخو همچنین به ظرفیت های گردشگری این منطقه اشاره کرد و گفت: این توانمندی را داریم که در زمینه گردشگری با جمهوری اسلامی ایران و استان‌ آذربایجان غربی همکاری کنیم.
انتهای پیام