خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایون غنی‌زاده با «چاه بازکن» روی صحنه می‌رود

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 اسفند 1400 - 14:29
همایون غنی‌زاده نمایش کوتاه «چاه بازکن» را در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌برد.
همايون،جواد،كارگردان،بازكن،نمكي،نويسندگي،چاه

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «چاه بازکن» به نویسندگی و کارگردانی همایون غنی زاده اثری بدون بازیگر درباره‌ مصائب زندگی یک چاه بازکن است که با تماشاگر صحبت می‌کند و در اتفاقی غریب تلاش می‌کند در مقابل چشمان مخاطب تکان بخورد.
جواد نمکی، آنتونیا گوبلز، ایلان الیاس هاپکینز مشاوران کارگردان، نازنین گودرزی دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، محمد قدس تهیه کننده، محمد جواد جابری سرمایه‌گذار، داستان استودیو ساخت تیزر و اقلام تبلیغاتی، شایا قاسم‌پوری ترجمه به انگلیسی، جواد نمکی ترجمه به آلمانی و سارا حدادی مشاور رسانه‌ای اشاره کرد.
همایون غنی‌زاده کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و بازیگر تئاتر و سینما، پیش‌تر در کارنامه‌ کاری‌اش آثاری نظیر «آنتیگونه»، «ددالوس و ایکاروس»، «در انتظار گودو»، «ملکه زیبایی لینین»، «آژاکس و گزارش یک خودکشی»، «می سی سی پی نشسته می‌میرد» و فیلم سینمایی «مسخره باز» به چشم می‌خورند.
نمایش «چاه‌بازکن» به نویسندگی و کارگردانی همایون غنی‌زاده اسفند ۱۴۰۰ در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.