خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر ریزش سنگ و بهمن در جاده چالوس

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 04 اسفند 1400 - 14:13
مدیرکل هواشناسی البرز نسبت به آب شدن برف‌های محورهای کوهستانی و خطر ریزش سنگ و بهمن در این محورها به خصوص محور کرج-چالوس هشدار داد.
محورهاي،استان،هواشناسي،ريزش،كوهستاني

ایسنا/البرز مدیرکل هواشناسی البرز نسبت به آب شدن برف‌های محورهای کوهستانی و خطر ریزش سنگ و بهمن در این محورها به خصوص محور کرج-چالوس هشدار داد.
آرش بهاروند احمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز شنبه (چهارم اسفند) آسمان البرز نیمه ابری است و بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد این وضعیت تا سه روز آینده ادامه دارد.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش نسبی دمای هوای استان در مقایسه با چند روز گذشته، شاهد آب شدن برف‌های محورهای کوهستانی استان هستیم به همین دلیل ریزش سنگ و سقوط بهمن در این مسیرها دور از انتظار نیست.
این مسئول اضافه کرد: بر این اساس انتظار می‌رود مردم برای سفر از محورهای جایگزین استفاده کنند.
وی توضیح داد: طی ۷۲ ساعت آینده میانگین بیشینه دما در استان به ۱۶ درجه و کمینه آن نیز به دو درجه بالای صفر می‌رسد.
انتهای پیام