آخرین آمار کرونا در ایران؛ فوت ۲۲۷ بیمار در شبانه روز گذشته
در شبانه روز گذشته ۴۵۳ هزار و ۱۲۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - از دیروز تا امروز (چهارشنبه، چهارم اسفند)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۵ هزار و ۳۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و ۳۳۳ نفر از آنها بستری شده اند.
به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۹۷۵ نفر رسید.
در شبانه روز گذشته ۲۲۷ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند؛ بر این اساس مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۷۲۶ نفر رسید.
طبق آمار تا کنون ۶ میلیون ۵۶۱ هزار و ۳۷۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۳ هزار و ۹۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۶۲ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۴۶۴ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۶۹۸ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۶۱۷ هزار و ۶۳۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۰ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۷۹۷ دُز رسید.
انتهای پیام/