خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۱۵۳۴۰ بیمار جدید کرونایی/ ۲۲۷ نفر دیگر فوت شدند

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 04 اسفند 1400 - 14:06
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۱۵۳۴۰ بیمار مبتلا به کرونا در کشور فوت شده اند.
نفر،شهرستان،وضعيت،بيماران

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۴ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۵ هزار و ۳۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۳۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۹۷۵ نفر رسید.
متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۷۲۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۵۶۱ هزار و ۳۷۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۹۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۶ میلیون و ۸۶۲ هزار و ۱۲۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.