خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های علوم بین‌رشته‌ای برای تسهیل در روند توسعه‌ علمی و فناوری

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | چهارشنبه، 04 اسفند 1400 - 12:30
وزیر علوم گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌های علوم بین‌رشته‌ای می‌تواند در تسهیل روند توسعه‌ی علمی و فناوری و پیشرفت صنعت تا رسیدن به اهداف کشور در راستای تبیین بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اسلامی با همراهی دولت مردمی و باروحیه‌ی انقلابی و جهادیگ اثرگذار و ثمربخش باشد.
علمي،علوم،پردازش،بينايي،پژوهشگران،تصوير،كنفرانس،ماشين،فناوري ...

وزیر علوم گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌های علوم بین‌رشته‌ای می‌تواند در تسهیل روند توسعه‌ی علمی و فناوری و پیشرفت صنعت تا رسیدن به اهداف کشور در راستای تبیین بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اسلامی با همراهی دولت مردمی و باروحیه‌ی انقلابی و جهادیگ اثرگذار و ثمربخش باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل در پیامی به دوازدهمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌المللی بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران که به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، گفت: ارتقای سطح علمی و فناوری و توسعه‌ی جایگاه علمی ایران اسلامی عزیز به معیارهای جهانی در حوزه‌های علم با استفاده از دانش و تجربه‌ی مراکز آموزشی و تحقیقاتی و خدمات ارزشمند پژوهشگران، فرهیختگان و نخبگان علمی وابسته است.
فراهم کردن شرایط مناسب ورود فناوری‌ها و علوم نوین برای استفاده از تمام ظرفیت‌های بخش صنعتی، ارتقای کیفیت تولید و بهره‌وری برای افزایش صادرات، یک ضرورت مهم و اساسی است.
وزیر علوم تاکید کرده است در این راستا حوزه‌ی بینایی ماشین و پردازش تصویر، علمی با قابلیت بین‌رشته‌ای در جایگاهی است که در اکثر بخش‌ها اعم از هوش مصنوعی، صنعت، کشاورزی، پزشکی، دامپروری، برق و انرژی، مدیریت شهری و شهرسازی، هواشناس، نظامی، امنیتی و … نقشی بسزا دارد.
استفاده از تمام ظرفیت‌های علوم بین‌رشته‌ای می‌تواند در تسهیل روند توسعه‌ی علمی و فناوری و پیشرفت صنعت تا رسیدن به اهداف کشور عزیزمان در راستای تبیین بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اسلامی با همراهی دولت مردمی و باروحیه‌ی انقلابی و جهادی اثرگذار و ثمربخش باشد.
این همایش فرصت مناسبی است تا استادان و پژوهشگران با حوزه‌ی تخصصی مرتبط با این علم، مطالعات، دستاوردها و آخرین یافته‌های علمی خود را از داخل و خارج از کشور با یکدیگر به اشتراک گذارند.
وی در پایان این پیام، از دست‌اندرکاران، همه‌ی استادان، پژوهشگران، دبیران علمی و اجرایی و عوامل برگزاری این رویداد که امکان برگزاری این همایش بین‌المللی ارزشمند را فراهم آورده‌اند، قدردانی کرد.
به نقل از وزارت علوم، دوازدهمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانسی بین‌المللی بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران از روز گذشته سوم اسفندماه جاری به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز آغاز به کار کرده و تا فردا پنجم اسفندماه ادامه دارد.
انتهای پیام‌