خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژاپن هم به جمع تحریم کنندگان روسیه پیوست

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 اسفند 1400 - 06:34
ژاپن هم اعلام کرده است که تحریم‌هایی را علیه معاملات با روسیه و صادرات به دو منطقه دونتسک و لوهانسک اعمال خواهد کرد.
روسيه،دونتسك،ژاپن،ممنوعيت،رسميت،مسكو،صادرات،قرضه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دولت ژاپن اعلام کرده است که تحریم‌هایی را علیه معاملات با روسیه و صادرات به دو منطقه دونتسک و لوهانسک که به تازگی از سوی روسیه به عنوان منطقه مستقل به رسمیت شناخته شده اند، اعمال می‌کند.
در همین ارتباط «فومیو کیشیدا»، نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: تحریم‌های ژاپن علیه روسیه به دلیل اوضاع پیرامون اوکراین و ممنوعیت صادرات به جمهوری‌های دونتسک و لوگانسک و همچنین مربوط به بدهی‌های دولتی روسیه و ممنوعیت انتشار اوراق قرضه جدید روسیه خواهد بود.
نخست وزیر ژاپن افزود: «ما تصمیم گرفتیم اقدامات تحریمی زیر را انجام دهیم: اول اینکه صدور روادید برای نمایندگان دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوهانسک را ممنوع و همچنین دارایی‌های آنها و صادرات و واردات از آنها را مسدود کنیم.
تحریم‌ها علیه روسیه نیز مربوط به بدهی دولتی مسکو است و انتشار اوراق قرضه مرتبط جدید در ژاپن را ممنوع خواهد کرد.»
پس از تصمیم مسکو برای به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک، ایالات متحده و متحدان اروپایی آن تحریم‌هایی را علیه روسیه اعلام کردند.
روز دوشنبه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، دستوراتی را برای به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک امضا کرد.
بر اساس معاهدات جدید، مسکو امنیت دو جمهوری روسی زبان را تضمین خواهد کرد.
کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز به اعمال مجموعه تحریم‌هایی علیه روسیه، از جمله محدود کردن دسترسی به سرمایه و بازار مالی و ممنوعیت دسترسی روسیه به برخی خدمات اتحادیه اروپا رأی مثبت داده اند.