خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال سرریز سد شهر بیجار گیلان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 03 اسفند 1400 - 23:31
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان، نسبت به سرریز شدن سد شهر بیجار(آیت الله بهجت) به دلیل بارش های اخیر هشدار داد.
سد،شهر،خرمي،بيجار،سرريز،بارش

ایسنا/گیلان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان، نسبت به سرریز شدن سد شهر بیجار(آیت الله بهجت) به دلیل بارش های اخیر هشدار داد.
وحید خرمی در جمع خبرنگاران گفت: با عنایت به بارش های رحمت الهی و پوشش برف در حوضه سد شهربیجار احتمال سرریز این سد وجود دارد.
وی افزود: ورودی آب به مخزن سد شهر بیجار افزایش یافته است.
خرمی خاطرنشان کرد: جهت پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی؛ اشخاص حقیقی و حقوقی از هرگونه ورود به بستر و حریم پایاب سد شهربیجار(رودخانه زیلکی رود) اکیداً خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، سد آیت‌الله بحجت شهربیجار سدی در استان گیلان در محل تقاطع دو شاخه رودخانه‌های زیلکی و دوآبان، در نزدیکی روستای شهربیجار در فاصله ۲۰ کیلومتری شهر رشت و ۳۱ کیلومتری رودبار ‌است.
انتهای پیام