سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید:دستگاه‌های فرهنگی برای تربیت نسل نو با فرهنگ دینی وارد عمل شوند- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 03 اسفند 1400 - 16:31
گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در شرایط کرونایی بسیاری از آموزش‌ها چهره به چهره برگزار نشد، گفت: دستگاه‌های فرهنگی برای تربیت نسل نو با فرهنگ دینی و گسترش معنویت در جامعه به‌طور جدی عمل کنند.
ايثارگران،بنياد،شهيد،امور،استان،تهران،ائمه،ديني،جمعه،فرهنگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین شکری امروز در نشست هم اندیشی ائمه جمعه استان تهران با بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران که به‌منظور تبیین برنامه‌های فرهنگی هفته بزرگداشت شهدا با حضور دبیر ستاد اقامه نماز، مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و ائمه جمعه استان تهران ظهر امروز در سالن شهدای ترور برگزار شد بر توجه بیش از پیش به نهادینه کردن برنامه‌های فرهنگی در جامعه تاکید کرد.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر وجود ضرورت جدی در تبیین درست راه شهدا با بهره‌گیری از آیات قرآن اظهار داشت: دشمن احکام دینی را مورد هجمه جدی قرار داده و عفاف و حجاب را زیر سوال برده‌ و تمام تلاش بر ترویج فحشا و فقر در جامعه اسلامی دارد در حالی‌که خدمات بسیاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انجام شده و آنها را کوچک جلوه می‌دهد.
وی افزود: باید به این موضوع‌ها به صورت عالمانه پرداخته شده و سطح معنوی و دینی با کمک فرزندان شهدا و جانبازان ارتقا یابد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باتوجه به شرایط کرونا بسیاری از آموزش‌ها چهره به چهره برگزار نشد که لازم است دستگاه‌های فرهنگی برای تربیت نسل نو با فرهنگ دینی و گسترش معنویت در جامعه به‌طور جدی عمل کنند.
عبداله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران نیز در ادامه بیان کرد: ائمه جمعه می‌توانند به عنوان عالمان دینی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات اثرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان داشته باشند.
در ادامه جلسه ائمه جمعه استان تهران به ارائه پیشنهاد و نظر خود جهت تبیین برنامه‌های فرهنگی به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/ن/ ی