خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی ۲۸ زندانی بدهکار مالی از زندان‌های البرز

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 اسفند 1400 - 13:53
البرز - مدیرکل زندان‌های البرز گفت: در ماه بهمن و با همت ستاد دیه ۲۸ زندانی بدهکار مالی از زندان‌های استان آزاد شدند و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.
زندانيان،مبلغ،كمك،شكات،خيرين،بدهكار

به گزارش خبرنگار مهر، علی چهارمحالی ظهر سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در ماه بهمن و به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با کمک ستاد دیه، اعسار و آورده زندانی و تخفیف شکات، ۲۸ زندانی بدهکار مالی از زندان‌های استان آزاد شدند.
وی با اشاره به مبلغ بدهی این زندانیان اظهار داشت: مبلغ بدهی این زندانیان بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال بود که با دعوت از شکات و تشکیل کمیته‌های صلح و سازش مبلغ ۴۶ میلیارد و پانصد میلیون ریال آن توسط شکات بخشیده شد و مابقی مبلغ توسط منابع ستاد دیه و قبول اعسار از سوی مقامات قضائی تأمین شد.
مدیرکل زندان‌های استان البرز افزود: استان البرز یکی از استان‌های پیشرو در زمینه جلب خیرین و کمک به زندانیان بدهکار مالی است و بنده از همه خیرین خیر اندیشی که با طبع کریمانه خود به آزاد سازی زندانیان کمک می‌کنند تشکر می‌کنم.
وی متذکر شد: خیرین می‌توانند جهت کمک به آزادسازی زندانیان بدهکار مالی مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت ۴۴۰۳-۹۹۹۴-۹۹۱۸-۶۰۳۷ نزد بانک ملی به نام ستاد دیه واریز کنند.