سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / بحران اوکراین؛ روسیه دست‌به‌کار شد

ایسنا | سیاسی، بین‌الملل، چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 03 اسفند 1400 - 12:30
پس از چند هفته تنش در مرز اوکراین و بالا رفتن احتمال حملۀ روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور شب گذشته استقلال دو منطقۀ شرقی اوکراین یعنی لوهانسک و دونتسک را به رسمیت شناخت. در کنار انگیزه‌های تاریخی و تمایل شخصِ رئیس‌جمهور روسیه به گسترش پهنۀ جغرافیایی تحت کنترلش، درخواست اوکراین برای پیوستن به ناتو، یکی از دلایل جدیِ فشار روس‌ها به همسایه شرقی است و آن را تهدیدی علیه خود می‌دانند. صحبت‌های شب گذشته پوتین، بلافاصله واکنش‌های جهانی را در پی داشت و اروپا، آمریکا و حتی ترکیه به آن اعتراض کردند.
اوكراين،پوتين،شرقي،شب

پس از چند هفته تنش در مرز اوکراین و بالا رفتن احتمال حملۀ روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور شب گذشته استقلال دو منطقۀ شرقی اوکراین یعنی لوهانسک و دونتسک را به رسمیت شناخت.
در کنار انگیزه‌های تاریخی و تمایل شخصِ رئیس‌جمهور روسیه به گسترش پهنۀ جغرافیایی تحت کنترلش، درخواست اوکراین برای پیوستن به ناتو، یکی از دلایل جدیِ فشار روس‌ها به همسایه شرقی است و آن را تهدیدی علیه خود می‌دانند.
صحبت‌های شب گذشته پوتین، بلافاصله واکنش‌های جهانی را در پی داشت و اروپا، آمریکا و حتی ترکیه به آن اعتراض کردند.
تدوینگر: آرام توکلی / گوینده: حسین هرمزی