خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری زکات در کهگیلویه و بویراحمد 44 درصد افزایش یافت‌

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 14 اردیبهشت 1398 - 17:41
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته پنج میلیارد و 200 میلیون تومان زکات مردم نیکوکار استان جمع‌آوری شد که نسبت به مدت مشابه سال 96، 44 درصد رشد داشته است.
زكات،نيازمندان،كمك،زمينه،مبشري،ائمه،خانوار،امداد،مردمي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، فرید محبی در نشست شورای زکات کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: 43 هزار خانوار از خدمات این نهاد در سال 98 بهره‌مندند که از این تعداد 16 هزار خانوار زن سرپرست خانوار هستند.
وی توسعه و جلب مشارکت‌های مردمی را از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد برای کمک به نیازمندان اعلام کرد و افزود: با توجه به‌سرعت رشد فقر در جامعه، اعتبارات نهادهای حمایتی محدود بوده و باید در زمینه کمک به نیازمندان از منابع دیگری مانند کمک‌های مردمی ازجمله صدقات و زکات بهره‌مند شویم.
مبشری با اشاره به اینکه با توجه به تبلیغات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همکاری ائمه جمعه و جماعات استان، در سال گذشته پنج میلیارد و 200 میلیون تومان زکات مردم نیکوکار استان جمع‌آوری شد، ادامه داد: این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال 96 ، 44 درصد رشد داشته و امید است با همکاری مبلغان و مروجان زکات و فرهنگ‌سازی در این زمینه این مبالغ افزایش یابد.
وی تصریح کرد: 35 درصد از مبالغ جمع‌آوری‌شده زکات سال گذشته در راه کمک به نیازمندان و مابقی درزمینه احداث و مرمت پروژه‌های عمرانی هزینه شده است.
مبشری بابیان اینکه توسعه کمک‌های مردمی نیازمند فرهنگ‌سازی در این زمینه است، بیان کرد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان امید است با استفاده از ظرفیت صداوسیمای مرکز استان و باراهنمایی و ارشادات ائمه جمعه و همکاری و همیاری همگانی بتوانیم فرهنگ‌سازی لازم را در این زمینه انجام داده و فقر و محرومیت را برطرف کنیم.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به حلول ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: یکی از ظرفیت‌های خوب کمیته امداد برای کمک به نیازمندان جمع‌آوری زکات فطریه است که باید این امر مهم نیز ساماندهی شود.
مبشری استفاده از ظرفیت صداوسیما و اصحاب رسانه، تشویق زکات دهندگان، استفاده از ظرفیت حوزه‌های علمیه و ائمه جمعه را از مهم‌ترین برنامه‌ها برای فرهنگ‌سازی در خصوص پرداخت زکات عنوان کرد.
انتهای پیام/ش