خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهش بهای نفت در بازار جهانی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اسفند 1400 - 07:06
بازار انرژی امروز به تحولات روسیه و اوکراین واکنش نشان داد و سرمایه گذاران بیش از پیش نگران عرضه در روز‌های آینده شدند.
اوكراين،روسيه،بشكه،دلار،نفت،ولاديمير،پوتين

باشگاه خبرنگاران جوان- در ساعات گذشته ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه رسماً به ارتش این کشور دستور داد وارد بخش‌هایی از شرق اوکراین شوند.
بسیاری از تحلیلگران معتقدند اگر جنگ میان روسیه و اوکراین در روز‌های آینده بالا بگیرد قیمت هر بشکه نفت به بیشتر از ۱۰۰ دلار خواهد رسید.
به نقل از خبرگزاری رویترز، بهای معاملات آتی نفت برنت دریای شمال با ۲.۹۱ درصد افزایش به ۹۶ دلار و ۲۸ سنت در هر بشکه رسید.
نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳.۰۶ درصد افزایش، ۹۳ دلار و ۸۶ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.
برخی منابع خبری به نقل از ارتش روسیه گفتند روز گذشته نیرو‌های روسی یک گروه ۵ نفره از خرابکاران را که قصد ورود به روسیه داشتند کشتند.
اوکراین این ادعا را به شدت تکذیب و آن را رد کرده است.
امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه نیز دوشنبه خبر داد جو بایدن و ولادیمیر پوتین بر سر برگزاری نشستی برای بررسی مسائل اوکراین با یکدیگر به توافق رسیده اند.
انتهای پیام/