خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوانان بوشهری که از سال ۱۳۹۷ کارت پایان خدمت گرفته‌اند وام اشتغال بگیرند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 02 اسفند 1400 - 16:54
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: افرادی که بعد از سال ۹۷ به خدمت نظام وظیفه خود پایان دادند می‌توانند از این تسهیلات قرض‌الحسنه برای اشتغال‌زایی استفاده کنند.
استان،تعاون،رفاه،اجتماعي

ایسنا/بوشهر مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: افرادی که بعد از سال ۹۷ به خدمت نظام وظیفه خود پایان دادند می‌توانند از این تسهیلات قرض‌الحسنه برای اشتغال‌زایی استفاده کنند.
مصدق کشاورزی اظهار کرد: متقاضیان نسبت به ثبت نام و تکمیل مدارک به معاونت وظیفه عمومی استان بوشهر مراجعه کنند.
وی عنوان کرد: طرح‌های متقاضیان پس از بررسی در کمیته فنی و صدور مجوز از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مدارک برای اخذ تسهیلات به بانک ارسال و متقاضی به بانک معرفی می‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهردر پایان گفت: مبلغ ۴۰ میلیارد و ۴۵۳ هزار ریال با محوریت بانک‌های سپه، ملی، تجارت، صادرات و ملت به استان ابلاغ شده است.
انتهای پیام