خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دست رد اروپا به سینه اوکراین

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 02 اسفند 1400 - 14:52
درخواست وزیر خارجه اوکراین مبنی بر لزوم تعجیل در اعمال تحریم های وعده داده شده علیه روسیه، با پاسخ سرد اتحادیه اروپا مواجه شد.
تحريم،اوكراين،اعمال،خارجه،روسيه،اروپا،اقدامي

به گزارش مشرق، دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین که امروز دوشنبه میهمان نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا بود، خواستار اعمال فوری تحریم ها علیه روسیه شد حال آنکه با پاسخ منفی بروکسل مواجه شد.
در همین راستا، جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که هنوز موقع اتخاذ چنین اقدامی نرسیده و هرگاه که زمان مناسب فرا برسد، با برگزاری جلسه ای فوق العاده درباره اعمال تحریم ها علیه روسیه تصمیم گیری خواهد کرد.
این در حالی است که روز گذشته نیز آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به درخواست مشابهی از سوی ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین گفته بود اجرای زودهنگام این تصمیم آن هم قبل از آنکه حمله ای رخ دهد، از قدرت بازدارندگی تحریم ها خواهد کاست.
اگرچه ادعا می شود به محض حمله نظامیان روس به اوکراین، واشنگتن و شرکا در اقدامی هماهنگ تحریم هایی کمرشکن را علیه اقتصاد روسیه اعمال خواهند کرد، اما فعلاً آمریکا و اروپا بدون در نظر گرفتن دغدغه های امنیتی مسکو درباره خطر گسترش ناتو به سمت شرق، تظاهر می کنند که به دنبال راهی دیپلماتیک برای فرونشاندن تنش هستند.