خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه فرانسه به بیروت می‌رود

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 02 اسفند 1400 - 12:53
وزیر خارجه فرانسه هفته آتی به منظور بررسی شماری از پرونده‌های سیاسی و اقتصادی به بیروت سفر خواهد کرد.
اوكراين،روسيه،فرانسه،وزير،آتي،خارجه،حمله

وزیر خارجه فرانسه هفته آتی به منظور بررسی شماری از پرونده‌های سیاسی و اقتصادی به بیروت سفر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، روزنامه لبنانی «الجمهوریه» نوشت، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه و نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند و توافق شد که این رایزنی‌ها طی سفر لودریان به بیروت طی روزهای آتی تکمیل شود.
منابع دیپلماتیک اعلام کردند، در صورتی که اوضاع در جمهوری‌های لوهانسک و دونتسک تغییر نکند، وزیر خارجه فرانسه اوایل هفته آتی به لبنان سفر خواهد کرد.
برخی رسانه‌های غربی مدعی شدند که روسیه می‌تواند روز چهارشنبه به اوکراین حمله کند.
مسکو اخیراً بیش از ۱۰۰۰۰۰ سرباز را در نزدیکی اوکراین جمع آوری کرده است، روسیه تدارک حمله را رد کرده و کشورهای غربی را به تضعیف امنیت آن از طریق گسترش ناتو به سمت مرزهایش متهم کرده است.
پیشتر لودریان‌ تصریح کرد: "همه عناصر" برای ترتیب دادن حمله روسیه به اوکراین وجود دارد.
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه می‌خواهد از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین جلوگیری کند.
لودریان گفت که تنش در بحران اوکراین و روسیه افزایش یافته است و باید "فورا" کاهش یابد.
فرانسه از اوکراین حمایت مالی خواهد کرد اما قصد اعزام نیرو را ندارد.
انتهای پیام