خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی باغی و زراعی روستای فرخ آباد فردیس

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 02 اسفند 1400 - 11:13
دادستان عمومی و انقلاب فردیس گفت: ۲۵ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته به ارزش ۵۷۵ میلیارد تومان آزادسازی شده است.
كاربري،اراضي،هكتار،قانون،فرديس

ایسنا/البرز دادستان عمومی و انقلاب فردیس گفت: ۲۵ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته به ارزش ۵۷۵ میلیارد تومان آزادسازی شده است.
به گزارش ایسنا، حسین ناصرخاکی با اعلام اینکه ۲۵ هکتار از اراضی دارای تغییر کاربری غیرمجاز در این حوزه قضایی آزادسازی شده است گفت: در اجرای تبصره ۲ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، در بخش مشکین دشت روستای فرخ آباد این شهرستان، اراضی موسوم به «باغ انگوری» مورد اعمال قانون قرار گرفت.
دادستان عمومی وانقلاب شهرستان فردیس افزود: در این اقدام تعداد ۴۵ مورد از قطعات در حال تغییر کاربری و یا دارای تغییر غیرمجاز کاربری از قبیل ساخت ویلا و بنا، محوطه سازی، دیوارکشی، استخر تفریحی، تفکیک و قطعه بندی به قصد تغییرکاربری، قلع و قمع و اعمال قانون شد.
ناصرخاکی متذکر شد: در مجموع، مساحت ۲۵۰ هزار متر مربع معادل ۲۵ هکتار از اراضی زراعی و باغ‌ها، به ارزش معادل ۵۷۵ میلیارد تومان اعاده به وضع سابق شد.
انتهای پیام