خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرخانه صدای بخش خصوصی در اتاق بازرگانی بیرجند راه اندازی می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 بهمن 1397 - 11:37
بیرجند- نائب رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند گفت: دبیرخانه صدای بخش خصوصی در اتاق بازرگانی بیرجند به زودی راه اندازی می‌شود.
اتاق،بازرگاني،خصوصي،بيرجند،صنعت،كميسيون،توليد،ملي،دولت،صباغ، ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صباغ‌زاده جمعه شب در دهمین جلسه کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی بیرجند اظهار کرد: به دنبال انسجام بیشتر بین صنعتگران خراسان‌جنوبی و بهره‌گیری بیشتر از فضای کسب و کار در استان هستیم.
نائب رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند ادامه داد: در این چند سال اخیر تمامی ارکان نظام و به ویژه دولت برای حل مشکلات بخش خصوصی به صورت جدی پای کار بوده و تقریباً از همه ظرفیت‌ها برای ساماندهی بخش خصوصی استفاده می‌شود.
صباغ زاده با اشاره به اینکه علی‌رغم تلاش‌ها هنوز مشکلاتی وجود دارد، افزود: در بخش تولید حدود ۶۰ درصد هزینه‌های ناشی از تصمیمات دولت مانند ارزش افزوده، نرخ بالای تسهیلات، بیمه تامین اجتماعی و مالیات‌ها را پرداخت می‌کنیم در حالی‌که در بسیاری از کشورهای جهان اینگونه هزینه ها به ویژه نرخ تسهیلات بسیار کم و در مواردی صفر است.
وی اظهار کرد: بالا بودن قیمت تمام شده محصولات تولیدی در کشور و استان توان رقابت با کالاهای سایر کشورها را پایین آورده و تولید ملی را دچار رکود کرده است.
نائب رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: بسیاری از نابسامانی‌های اقتصادی کشور مثل نوسانات شدید ارز، کاهش ارزش پول ملی، تشدید تحریم‌های، تصمیمات متناقض در بخشنامه ها و مقررات دولتی و ده ها مورد دیگر عامل مهمی در تعطیلی بعضی واحد های تولیدی در خراسان جنوبی است.
صباغ زاده گفت: البته معتقدیم که در بسیاری موارد بخش خصوصی نیز در این نابسامانی به لحاظ سوء مدیریت‌ها بی‌تقصیر نبوده است.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در اتاق بازرگانی بیرجند، خانه صنعت و معدن و سایر تشکل‌های بخش خصوصی با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و دوره‌های آموزشی و شورای حقوقی و حضور پر رنگ‌تر در شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت ضمن بیان مشکلات و ارائه راه‌حل‌ها، بازوی توانمندتری برای دولت باشیم.
نائب رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند اظهار کرد: در گفت‌ وگوی با مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی پیشنهاد شد که برنامه‌ای تحت عنوان صدای تولید در رسانه ملی تولید شود که به دنبال عملیاتی کردن آن هستیم.
صباغ زاده افزود: در صورت اجرایی شدن این طرح، مدیران واحدهای صنعتی می‌توانند در رسانه ملی توانایی‌ها، تولیدات، برنامه‌های توسعه‌ای و مشکلات خود را مطرح نمایند.
وی گفت: در راستای اجرایی شدن این گام مهم، به زودی دبیرخانه صدای بخش خصوصی در اتاق بازرگانی راه‌اندازی می‌شود و مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی از طریق این دبیرخانه می‌توانند برای حضور در صدا و سیمای استان اقدام کنند.