خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرصت یاران علیپور برای فرار از شکست سوخت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 01 اسفند 1400 - 21:47
تیم فوتبال ماریتیمو در حضور علیپور، فرصت به دست آمده برای جبران گل خورده را از دست داد و بازی را به حریف واگذار کرد.
دست،گل،بازي،امتياز،ديدار

باشگاه خبرنگاران جوان - در بیست و سومین هفته از رقابت‌های لیگ برتر پرتغال، تیم فوتبال ماریتیمو امشب به دیدار فامالیسائو رفت.
علی علیپور که در بازی گذشته ماریتیمو مقابل آروکا بریس کرده بود(دو گل زده بود) در جریان این رقابت، در مستطیل سبز رنگ حضور داشت و کامل بازی کرد.
سایمون بانزا در دقیقه هفتم برای فامالیسائو یک گل به ثمر رساند.
جوئل تاگو پیش از اتمام نیمه اول فرصت به دست آمده برای جبران گل خورده ماریتیمو را از دست داد و ضربه پنالتی را خراب کرد.
ماریتیمو نیمه دوم را درحالی آغاز کرد که کلودیو وینک را در نیمه پیش از دست داده و ۱۰ نفره شده بود و در ادامه بازی توفیقی برای گلزنی نداشت.
فامالیسائو در این دیدار مقابل ماریتیمو به برتری یک- صفر دست پیدا کرد.
ماریتیمو با ۲۸ امتیاز در جایگاه هشتم و فامالیسائوی ۲۳ امتیاز در رده دوازدهم جدول حضور دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/