خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار وزیر خارجه سوریه با یک مقام روسی در مسکو

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 01 اسفند 1400 - 19:53
رسانه‌های سوریه از دیدار فیصل مقداد وزیر امور خارجه این کشور با لئونید اسلوتسکی رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای روسیه خبر دادند.
روسيه،سوريه،ديدار،مقداد،فيصل،تقويت،تاكيد

رسانه‌های سوریه از دیدار فیصل مقداد وزیر امور خارجه این کشور با لئونید اسلوتسکی رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای روسیه خبر دادند.
به گزارش ایسنا، دو طرف در این دیدار، آخرین تحولات سوریه و تحولات در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کردند.
فیصل مقداد در این دیدار با تاکید بر اهمیت و راهبرد روابط با روسیه در دستیابی به اهداف مشترک برای ارتقای امنیت و ثبات در منطقه و جهان، بر اهمیت نقش دیپلماسی پارلمانی در تقویت روابط دوستی و همکاری بین دو کشور تاکید کرد.
المقداد همچنین هیستری غرب در قبال روسیه را با هدف حفظ کنترل و جاه طلبی غرب در اداره امور جهان که موجب شعله ور شدن و تشدید تنش در صحنه بین‌المللی می‌شود، محکوم کرد.
اسلوتسکی نیز در این دیدار ضمن اعلام ادامه حمایت روسیه از سوریه در زمینه‌های مختلف به ویژه در زمینه تقویت ثبات، مبارزه با تروریسم و ​​حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه، بر تقویت روابط همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.
خبرنگار سانا در مسکو گزارش داد که صبح فردا دیداری میان فیصل مقداد و سرگئی لاوروف همتای روس وی در ساختمان وزارت خارجه روسیه برگزار می شود.
انتهای پیام