سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حل مشکلات مالی به ازبکستان نمی‌روند

فارس | ورزشی | شنبه، 14 اردیبهشت 1398 - 15:37
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و مشاورانش به همراه اعضای هیات مدیره این باشگاه به ازبکستان نمی‌رود تا به مسائل مالی این باشگاه رسیدگی کند.
پرسپوليس،باشگاه،عرب،مالي

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و مشاورانش به همراه اعضای هیات مدیره این باشگاه به ازبکستان نمی‌رود تا به مسائل مالی این باشگاه رسیدگی کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،تیم پرسپولیس در حالی امروز در ساعت ۱۷ تهران را به مقصد تاشکند ترک می‌کند که ایرج عرب مدیرعامل این باشگاه سرخ‌پوشان را در این سفر همراهی نخواهد کرد.
عرب در تهران باقی خواهد ماند تا پیگیر حل مسائل مالی برانکو و بازیکنان پرسپولیس باشد و به همین دلیل او و هیچ یک از اعضای هیأت مدیره پرسپولیس را همراهی نمی‌کنند.
عرب به همراه سهند حبیب‌زاده و حسین خبیری در تهران باقی می‌ماند تا بتواند درنهایت مشکلات مالی سرخ‌پوشان را به زودی برطرف کند.
انتهای پیام/ا