خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات «بند الف» نامطلوب است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 اسفند 1400 - 16:41
تهران- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با انتقاد از عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات گفت: عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات «بند الف» نامطلوب است.
متقاضيان،عامل،تسهيلات،عملكرد،اجرايي،زمينه،پرداختي

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری عصر یکشنبه در جلسه بررسی طرح‌های تسهیلاتی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: عملکرد بعضی از بانک‌ها در این زمینه نامطلوب بوده به گونه‌ای که شاهد هیچ گونه پرداختی به متقاضیان نیستیم.
وی با انتقاد شدید از عملکرد برخی بانک‌ها از دستگاه‌های اجرایی خواست نسبت به برگزاری جلسات مستمر با متقاضیان و بانک‌های عامل اقدام کنند.
معاون اقتصادی استاندار تهران مبنای ارزیابی عملکرد بانک‌های عامل درگیر در تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ را میزان پرداختی به متقاضیان واحدهای تولیدی دانست و افزود: با توجه به زمان اندک باقیمانده جذب این تسهیلات تمام توان کارشناسی و مدیریتی خود را به کار گیرند و هرگونه اهمال در این زمینه قابل قبول نخواهد بود.
وی تکمیل فرمت نهایی معرفی طرح‌ها را توسط دبیرخانه کارگروه خواستار شد و از دستگاه‌های اجرایی خواست در این خصوص دبیرخانه را با ارسال به موقع اطلاعات متقاضیان و در صورت لزوم هم اندیشی کارشناسی یاری کنند.
معاون اقتصادی استاندار با اشاره به معرفی چند برابری طرح‌های تولیدی به بانک‌های عامل افزود: این موضوع نشان می‌دهد ظرفیت استان تهران در این زمینه بسیار بالاست و می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل اهمیت موضوع را بیش از پیش درک کنند و در راستای جذب تسهیلات به صورت جهادی اقدام کنند.