خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیریت جوانان انقلابی بهترین فرصت برای توسعه کردستان هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 اسفند 1400 - 16:18
سنندج- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: فعالیت جریان انقلابی و جوانان نخبه می تواند بهترین فرصت در راستای توسعه کردستان باشد.
كردستان،تبليغات،الاسلام،حجت،سازمان،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی روز یکشنبه در دیدار با استاندار کردستان در سنندج اظهار کرد: ما انتظار داریم که از فعالیت‌های فرهنگی و دینی سازمان تبلیغات اسلامی در کردستان حمایت شود.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در راستای جهاد تبیین، اظهار داشت: امروز دشمن بیش از گذشته با توطئه‌های مختلف، به ویژه در حوزه جنگ روانی و رسانه‌ای در پی همراه کردن افکار عمومی است.
حجت‌الاسلام قمی افزود: وظیفه و رسالت جهاد تبیین بر عهده همه دستگاه‌ها و بیش از همه بر عهده سازمان تبلیغات است و حالا که فشار روانی و رسانه‌ای در دستور کار دشمن قرار دارد، با همه توان در این بخش ورود کرده و از همه ظرفیت‌های در اختیار بهره خواهیم گرفت.
وی اظهار کرد: خوشبختانه فضای جدید و خوبی در کردستان شکل گرفته و همه به این فضای جدید امیدوار هستند لذا فعالیت جریان انقلابی و جوانان نخبه می‌تواند بهترین فرصت در راستای توسعه کردستان باشد.
وی ضمن تقدیر از خدمات حجت الاسلام حاتمیان در زمان تصدی مدیرکلی تبلیغات اسلامی کردستان، عنوان کرد: انتظار داریم که در زمان مسئولیت حجت الاسلام رازیانی نیز از فعالیت‌ها و برنامه‌های سازمان حمایت شود.
در این نشست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور، حجت الاسلام رازیانی را به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان معرفی کرد و از خدمات حجت الاسلام حاتمیان تقدیر کرد.