خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۸۰ نفر بر اثر گازگرفتگی مسموم شدند / مرگ ۲۷ نفر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 اسفند 1400 - 14:12
اصفهان - سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مسمومیت ۳۸۰ نفر و مرگ ۲۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در اصفهان خبر داد.
گازگرفتگي،مسموم،حادثه،عابدي،ابراز

عباس عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمار مسمومیت ناشی از گازگرفتگی در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون در این شهرستان‌ها ۳۸۰ نفر بر اثر گازگرفتگی مسموم شده‌اند.
وی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۲۷ نفر نیز بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند، ابراز داشت: بیشترین علت گازگرفتگی استفاده از وسایل غیرمجاز برای گرمایش است.
سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه ساعت ۱۱ و ۵۲ دقیقه امروز نیز یک مورد گازگرفتگی در فریدن روستای افوس گزارش شده است، ادامه داد: به دلیل اشکال به بخاری این اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به اینکه برای امدادرسانی به این حادثه یک دستگاه آمبولانس ۱۱۵ اعزام شده است، ابراز داشت: در این حادثه سه خانم حدوداً ۳۵ ساله مسموم شدند.
عابدی ادامه داد: همه مسموم شدگان این حادثه به بیمارستان بویین میاندشت منتقل شدند.