خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت ۳۴ میلیارد تومانی سیل و طوفان به تجهیزات برق گلستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 اردیبهشت 1398 - 15:20
گرگان- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان از خسارت ۳۴ میلیارد تومانی سیل و طوفان به تجهیزات برق گلستان خبرداد.
برق،گلستان،خسارت،گميشان،قلا

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر نصیری بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در صنعت برق روزهای اول طوفان در گلستان دچار مشکل شدیم اما با همت همکاران تا دوم فرودین ماه هیچ روستایی بدون برق نبود.
وی افزود: در منطقه آق قلا و گمیشان هم به دلیل آبگرفتگی برای ایمنی کار و حفظ جان شهروندان برق آن مناطق قطع شد و به محض فروکش کردن آب برق آنها وصل شد.
نصیری ادامه داد: خسارت سیلاب و طوفان به برق گلستان ۳۴ میلیارد تومان است و در حال پیگیری برای تخصیص اعتبارت جبران این خسارت ها هستیم.
طبق گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان بیشترین میزان خسارت ها در شهرستان های آق قلا و گمیشان روی داده است