اختصاص ۱۰ میلیارد بودجه برای بازسازی ورزشگاه تختی از سوی وزیر ورزش
در پی نشست مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با مسعود سلطانیفر، به دستور وزیر ورزش و جوانان، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای بازسازی ورزشگاه تختی تهران اختصاص یافت.

در پی نشست مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با مسعود سلطانیفر، به دستور وزیر ورزش و جوانان، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای بازسازی ورزشگاه تختی تهران اختصاص یافت.
به گزارش ایسنا، در جریان نشست صبح شنبه مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان با مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران، از سوی وزیر ورزش و جوانان مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای بازسازی ورزشگاه تختی تهران اختصاص یافت.
در این نشست که با حضور کریمی، مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و فرامرزیان، معاون مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان تشکیل شد، پیرامون وضعیت مجموعه ورزشی تختی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به دنبال پیگیری مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در مورد رفع اشکال این مجموعه و ایمن سازی سقف ورزشگاه آن، با توجه به ارائه طرحها و شرایط موجود، با دستور سلطانی فر، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای بازسازی این ورزشگاه تخصیص داده شد.
همچنین در این جلسه، پیرامون رفع مشکلات ورزش تهران بحث و بررسی انجام شد و گل محمدی گزارش کاملی در این خصوص ارائه داد.
انتهای پیام