اراده دولت، ایجاد عدالت است
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: هنوز قضاوت درباره عملکرد دولت جدید زود است، اما انصافاً با شاخصههای مثبتی که دیدیدم به نظر میرسد، ارادهای برای ایجاد عدالت وجود دارد و قدمهای خوبی هم برداشته شده است.

ایسنا/اصفهان یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: هنوز قضاوت درباره عملکرد دولت جدید زود است، اما انصافاً با شاخصههای مثبتی که دیدیدم به نظر میرسد، ارادهای برای ایجاد عدالت وجود دارد و قدمهای خوبی هم برداشته شده است.
مهدی جویافر در گفتوگو با ایسنا درباره مفهوم عدالت و لزوم دستیابی به این مهم در تمام ابعاد زندگی مردم، اظهار کرد: اصل مفهوم عدالت با وقوع انقلاب اسلامی آغاز شد و در این زمینه حرکتهایی صورت گرفت و در ابتدای انقلاب با حرکت عدالتمحور امام راحل، فاصله طبقاتی که قبل از انقلاب میان زندگی خانواده سلطنتی و مردم وجود داشت تا حد زیادی کاهش یافت و تعریف فقری که قبل از انقلاب داشتیم، بعد از انقلاب به این شکل نداشتیم.
وی افزود: البته هنوز مفهوم عدالت در کشور با ایدهآلهای مورد نظر فاصله زیادی دارد.
معتقدم مفهوم عدالت و رسیدن به چنین آرمانی در ابتدای انقلاب خوب پیش رفت و مسیر خود را پیدا کرد و حرکت کلی بهطور نسبی بد نبود.
مشکل از آنجا پیش آمد که به مرور زمان تفکری حاکم شد که به نام تفکر توسعه نام داشت که منشأ آن دولت سازندگی و حزب منسوب به آن بود.
عضو شورای مرکزی کانون اندیشه و تمدن اسلامی استان اصفهان، گفت: سپس مقام معظم رهبری بحث توسعه و عدالت را مطرح و تأکید کردند که در کنار توسعه حتماً باید پیوست عدالت وجود داشته باشد، اما متأسفانه تفکر حاکم بر دولت سازندگی توجهی به این امر نکرد.
عملاً در دوره دولت اصلاحات نیز نظام سیاسی دارای تغییراتی شد و در بدنه این دولت همان تفکرات دولت سازندگی وجود داشت و اختلافات طبقاتی بیشتر شد.
جویافر ادامه داد: سپس رئیسجمهور دولت نهم بحث عدالت را دوباره مطرح کرد، اما در عمل جلوی کار گرفته شد و در ظواهر بسیاری از چیزها درست شد، ولی در بدنه هنوز بیعدالتی وجود داشت و در زمان دولت یازدهم اخلاف طبقاتی دوباره تشدید شد و اندیشه اشرافیگری مجدداً رواج یافت.
این فعال سیاسی اصولگرا افزود: معتقدم مجموعه نظام با ایدهآلهای خود در مفهوم عدالت فاصله زیادی دارد، اما این امر به این مفهوم نیست که اصل نظام را زیر سؤال ببریم.
در زیرساختها نسبت به قبل انقلاب پیشرفتهای قابل توجهی کردهایم، اما با ایدهآلهای خود فاصله زیادی داریم که امیدواریم دولت جدید با شعارها و ایدههای امام(ره) و شهید بهشتی بهتر به سوی مفهوم عدالت حرکت کند.
بنابراین به شکل نسبی در مفهوم عدالت پیشرفت داشتهایم، اما هنوز فاصله داریم.
وی خاطرنشان کرد: هنوز قضاوت درباره عملکرد دولت جدید زود است، اما انصافاً با شاخصههای مثبتی که دیدیدم به نظر میرسد، ارادهای برای ایجاد عدالت وجود دارد و قدمهای خوبی هم برداشته شده است.
برای مثال دستاندازی به سواحل با تلاش دولت متوقف شده و مدیریت قوه قضائیه به سمت عدالت بیشتر حرکت کرده است و اخیراً طرح آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در برنامه دولت قرار گرفته است.
منش وزرا نیز نشانه خدمت بیشتر به مردم را دارد.
عضو شورای مرکزی کانون اندیشه و تمدن اسلامی استان اصفهان، گفت: تأکید رهبری همواره بر تحقق عدالت در کشور در تمام ابعاد زندگی مردم است که دولتمردان به این مقوله توجه کافی نداشتند.
در کل دید غربگرایانه که بر دولت سازندگی و حزب منسوب به آن حاکم بود سبب شد از عدالت فاصله گرفته شود.
نمایندگان مجلس نیز بر این اعتقاد هستند که منش دولت باید بهبود وضعیت اقتصادی باشد.
انتهای پیام