عامل قدرتنمایی و عربدهکشی در کمتر از 8 ساعت در پردیس دستگیر شد- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها- فرمانده انتظامی شهرستان پردیس از دستگیری عامل عربدهکشی و استفاده از سلاح سرد در میدان عدالت شهر پردیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، سرهنگ بهزاد عبدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فیلمی از عربدهکشی و استفاده از سلاح سرد توسط یکی از اراذل و اوباش در میدان عدالت پردیس در فضای مجازی منتشر شد که بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام اقدامات پلیسی توسط کارشناسان پلیس فتا و پلیس امنیت و اطلاعات عمومی بلافاصله پس از انتشار تصاویر متهم شناسایی و در کمتر از 8 ساعت، دستگیر و روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی شهرستان پردیس به مخلان نظم و امنیت عمومی که بخواهند با قدرت نمایی و حرکات غیرمتعارف آرامش عمومی شهروندان را خدشهدار نمایند هشدار داد و گفت: پلیس همیشه آماده است و اجازه نخواهد افراد شرور و اوباش با قدرت پوشالی و کذایی خود، امنیت و آرامش شهروندان را که خط قرمز پلیس است مختل و سلب کنند.
عبدیان در پایان بر ادامه همکاری و تعامل مردم با پلیس پردیس خاطرنشان کرد: انتظار پلیس از مردم همکاری و تعامل بوده و از شهروندان درخواست داریم در صورت مشاهده هر گونه حرکات غیرمتعارف از افراد مخل نظم و امنیت عمومی را در اسرع وقت با شمارههای 110 و 197 به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/ح