خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل واکسیناسیون و رعایت توصیه‌های بهداشتی راه برون رفت از پیک ششم کرونا

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 بهمن 1400 - 16:59
رئیس دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد با بیان اینکه تکمیل واکسیناسیون و رعایت توصیه‌های بهداشتی راه بردن رفت از پیک ششم کروناست گفت:استفاده از ماسک، شستشوی گلو با محلول آب نمک و همچنین تکمیل ۳ دُز واکسیناسیون کووید-۱۹ نقش بی بدیلی در پیشگیری از حال بحرانی بیمارانِ مبتلا و نیاز  بیمار به ICU دارد.
دانشكده،واكسيناسيون،واكسن،تكميل،عمومي،اسدآباد،صالحي،پيك،علائ ...

ایسنا/همدان رئیس دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد با بیان اینکه تکمیل واکسیناسیون و رعایت توصیه‌های بهداشتی راه بردن رفت از پیک ششم کروناست گفت:استفاده از ماسک، شستشوی گلو با محلول آب نمک و همچنین تکمیل ۳ دُز واکسیناسیون کووید-۱۹ نقش بی بدیلی در پیشگیری از حال بحرانی بیمارانِ مبتلا و نیاز بیمار به ICU دارد.
ایرج صالحی با اشاره به اینکه در پیک ششم کرونا با وجود ابتلا بیشتر افراد به سویه اُمیکرون، مصرف داروی کمتری را شاهد هستیم، افزود: در شهرستان اسدآباد در حال حاضر دو داروخانه شبانه روزی در تمامی روزها و ساعات به بیماران خدمات دارویی ارائه می‌دهند و با برنامه ریزی صورت گرفته و دپوی کافی دارو خوشبختانه در شهرستان کمبود دارویی نداریم.
وی در رابطه با تجمع افراد در اماکن عمومی چون نانوایی‌ها، جلسات، دورهمی‌ها، برگزاری مراسم مختلف، فروشگاه‌ها و بازار به دلیل سرایت بالا بیماری و خطر ابتلا هشدار داد و تصریح کرد: مقرر شده همکاران دانشکده علوم پزشکی شهرستان در بهداشت محیط در اسرع وقت نسبت به‌ تشدید تعداد بازرسی‌ها اقدام و با متخلفان برخورد شود.
صالحی با تاکید بر اینکه افزایش میزان مراجعات و موارد مثبت مبتلایان به کرونا نشان می‌دهد که نباید ویروس اُمیکرون را ساده گرفت و فکر کرد که کرونای خفیف و یا سرماخوردگی است، ادامه داد: بسیاری از علائم کرونای اُمیکرون مانند علائم سرماخوردگی بوده و این علائم بیشتر در قسمت فوقانی دستگاه تنفس شامل آبریزش بینی، سردرد و گلو درد دیده می‌شوند.
این فرد مسئول با بیان اینکه ترغیب و تشویق از واکسن نزده‌ها برای دریافت واکسن به صورت مستمر در دستور کار دانشکده قرار دارد، افزود: به همین منظور سامانه پیامکی دانشکده در این موضوع فعال شده چرا که افرادی که واکسیناسیون خود را تکمیل کرده‌اند، با حال عمومی خوب سیر بیماری را پشت سر می‌گذارند و افرادی که یا واکسن نزده‌اند و یا ۳ دز واکسن خود را دریافت نکرده‌اند، سیستم را دچار چالش و با حال عمومی بد و گاهی نیاز به ICU این بیماری را تجربه می‌کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد، صالحی گفت: امیدواریم با رعایت توصیه‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون و عبور از پیک ششم، با آرامش نسبی که محصول دقت نظر و تعامل مثال زدنی همشهریان اسدآبادی است به عید نوروز نزدیک شویم.
انتهای پیام