خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"کم آبی" مهم‌ترین موضوع و معضل استان خراسان شمالی است- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 30 بهمن 1400 - 15:54
گروه استان‌ها- استاندار خراسان شمالی گفت: کم آبی مهم‌ترین موضوع و معضل استان خراسان شمالی است.
استان،آب،ايجاد،مرزي،انتقال،صنايع،دستي،تقويت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمدرضا حسین‌نژاد امروز در دیدار با مدیران استان، آب را مهمترین مسئله روز استان دانست و اظهار داشت: به دلیل بارندگی‌های کم چند سال اخیر حجم آب ذخیره شده در استان پایین است بنابراین انتقال آب‌های مرزی به استان، انتقال آب از دریای عمان و تاجیکستان با هدف حل مسئله کم آبی جزو اولویت های کاری استان است.
وی با اشاره به 80 پروژه بی‌نام آماده سرمایه گذاری در استان افزود: این پروژه‌ها برای اجرایی شدن، نیاز به آب دارند بنابراین در گام نخست تلاش داریم آب‌های مرزی به استان انتقال داده شود تا با تقسیم بندی به آب‌های شرب، کشاورزی و صنعتی مورد مصرف قرار بگیرد.
نماینده عالی دولت در استان خراسان شمالی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان استان در بخش‌های کشاورزی، دامپروری، صنعت، معدن و گردشگری گفت: تلاش داریم این ظرفیت‌ها با هدف ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمد استان به خوبی به بهره برداری برسد و بسترهای لازم برای فروش محصولات استان، از جمله صنایع دستی ایجاد شود.
وی گفت: ایجاد و تقویت راه های دسترسی، تقویت شرکت‌های دانش بنیان، راه اندازی دانشکده گیاهان دارویی به کمک آستان قدس رضوی در استان، توجه ویژه به شهرها و روستاهای مرزی و ایجاد صنایع پایین دستی صنایع مادر استان از دیگر تاکیدات دولت در استان است.
انتهای پیام/311/ ع