خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح سلامتگر در ۱۰۰ مدرسه استان یزد اجرا شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 بهمن 1400 - 12:06
یزد- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: طرح سلامتگر توسط اعضای کانون‌های دانش آموزی در ۱۰۰ مدرسه استان اجرا شد.
دانش،احمر،هلال،آموزان،استان،طرح،مدرسه

محسن حرازی زاده یزدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به شیوع سویه جدید ویروس کرونا در کشور و استان یزد، توجه به فرهنگ سازی گسترده در جامعه به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس و لزوم رعایت موارد بهداشتی طرح سلامتگر مدرسه با مشارکت اعضای دانش آموزان هلال احمر در مدارس استان در حال برگزاری است.
حرازی زاده یزدی بیان داشت: هدف از اجرای این طرح مشارکت اعضای کانون‌های دانش آموزی هلال احمر در مسئولیت پذیری اجتماعی، توسعه و نهادینه کردن فرهنگ سلامت مدرسه و خانواده و همچنین کاهش شیوع ویروس کرونا است.
وی عنوان کرد : در طرح سلامتگر مدرسه فعالیت‌هایی همچون توصیه به رعایت نکات بهداشتی، توصیه به شست و شوی دست‌ها و ضدعفونی کردن آن ها، تأکید بر استفاده از ماسک در محیط مدرسه و دیگر مکان‌های عمومی انجام می‌شود.
مدیرعامل هلال احمر استان یزد گفت: جدی گرفتن علائم سرماخوردگی، تهیه بروشورهای ابتکاری به منظور انتقال اطلاعات مرتبط با ویروس کرونا توسط دانش آموزان عضو کانون‌های دانش آموزی هلال احمر برای دیگر دانش آموزان مدارس استان یزد از دیگر فعالیت و برنامه‌های طرح سلامتگر مدرسه به شمار می‌رود.
وی افزود: اعضای کانون‌های دانش آموزی هلال احمر در این طرح علاوه بر انجام فعالیت‌های بیان شده اقدام به توزیع ماسک و الکل ضدعفونی کننده دست برای دانش آموزان نیز می‌کنند تا استفاده از این اقلام توسط دانش آموزان همچنان جدی گرفته شود.
به گفته حرازی زاده یزدی، بهترین بروشورهای تهیه شده توسط اعضای کانون‌های دانش آموزی در شبکه شاد بارگذاری خواهد شد.
وی عنوان کرد: طرح سلامتگر در ۱۰۰ کانون هلال احمر در مدارس استان در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه‌های تحصیلی هفتم، هشتم و نهم شهرستان‌های استان یزد اجرا شده است.