خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف سارقان حرفه‌ای به 22 سرقت منزل در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 بهمن 1400 - 10:13
رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل گفت: با دستگیری سارقان حرفه‌ای در اردبیل، این افراد به 22 سرقت از منازل اعتراف کردند.
اردبيل،پليس،آگاهي،استان،سارقان،سرقت،دستگير

ایسنا/اردبیل رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل گفت: با دستگیری سارقان حرفه‌ای در اردبیل، این افراد به 22 سرقت از منازل اعتراف کردند.
علی صبوری در نشست بررسی جریان و آسیب‌ بزه‌های اجتماعی در اردبیل اظهار کرد: ما در استان اردبیل با تعدد سرقت خرد و متوسط روبه‌رو هستیم که با همکاری کارگاهان پلیس آگاهی و هوشیاری مردم تعداد زیادی از این سارقان در هفته‌های اخیر دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: اخیرا با دستگیری 2 سارق و 2 نفر مال‌خر در اردبیل موفق شدیم شبکه حرفه‌ای سرقت از منازل را دستگیر کنیم که این افراد به 22 سرقت از واحدهای مسکونی در اردبیل اعتراف کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل ارزش اموال به سرقت رفته توسط این سارقان را 50 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با دستگیری این سارقان اموال مال باختگان به آنها بازگردانده شد و افراد سارق نیز تحویل مقامات قضایی شدند.
صبوری از دستگیری سارق حرفه‌ای بعد از چند ماه با همکاری پلیس بین‌المللی و پلیس آگاهی استان آذربایجان غربی خبر داد و افزود: سارقی که از طریق شبکه مجازی نسبت به فروش لباس به ارزش 120 میلیارد ریال اقدام کرده و به خارج گریخته بود با مراقبت و هوشیاری پلیس آگاهی دستگیر و با انتقال به استان اردبیل کلیه وجوه کلاهبرداری به صاحبانشان بازگردانده شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: فرد کلاهبردار دیگری که نهاده‌های دامی به کشاورزان پیش فروش کرده بود با همکاری پلیس آگاهی دستگیر شد تا به کلاهبرداری خود اعتراف کند.
رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل اضافه کرد: این کلاهبردار نیز به بهانه فروش نهاده‌های دامی و افزایش قیمت آن در ماه‌های آینده 50 میلیارد ریال منابع از روستاییان و دامداران جمع کرده بود که با اطلاع به موقع پلیس این فرد دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند تا برخورد جدی با این سارقان و کلاهبرداران انجام شود.
انتهای پیام