خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطع کارتخوان‌هایی که پرونده مالیاتی تشکیل نداده اند / تعیین تکلیف ۷ میلیون و ۳۲۳ هزار کارتخوان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 29 بهمن 1400 - 22:06
مدیر دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی گفت: دارندگان دستگاه های کارتخوانی که تشکیل پرونده مالیاتی نداده باشند، دستگاه های آن ها قطع می شود.
مالياتي،كارتخوان،دستگاه،سامانه

فردا آخرین مهلت ثبت نام کارتخوان ها در سامانه مالیاتی
باشگاه خبرنگاران جوان - آقای برزگری گفت: فردا آخرین مهلت ثبت نام کارتخوان‌ها به سامانه مالیاتی است و تا کنون تصمیمی برای تمدید این زمان اعلام نشده است.
او می‌گوید: تا ظهر امروز حدود ۴ میلیون و ۶۳۷ هزار دستگاه کارتخوان به پرونده مالیاتی متصل شده و ۲ میلیون و ۵۹۵ هزار دستگاه درخواست غیر فعال سازی داده اند.
مجموعا ۷ میلیون و ۲۳۲ هزار دستگاه کارتخوان تعیین تکلیف شده اند.
بنابر گفته این مسئول، بانک مرکزی تاکنون اقدام به قطع ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه کارتخوان که دارای صاحبان فوتی یا بدون تراکنش را قطع کرده است.
قانون پایانه‌های فروشگاهی برای شفافیت مراودات مالی و کاهش فرار مالیاتی تمام دارندگان درگاه‌های پرداخت از جمله کارتخوان‌ها را تا پایان بهمن ملزم به ثبت نام در سامانه مالیاتی و دریافت کد مالیاتی کرده است.
انتهای پیام/