خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متهم جعل عناوین نهادهای حاکمیتی و امنیتی دستگیر شد

مهر | سیاسی | جمعه، 29 بهمن 1400 - 19:24
با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، متهم جعل عناوین دستگاه‌های حاکمیتی و امنیتی در استان تهران شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شد.
جعلي،عناوين،متهم،اطلاعات،وزارت،حاكميتي،جعل،مرجع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، متهم جعل عناوین دستگاه‌های حاکمیتی و امنیتی در استان تهران شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شد و از تداوم فعالیت مجرمانه‌اش ممانعت به‌عمل آمد.
متهم با منتسب کردن خود به عنوان نماینده دفتر مقام معظم رهبری، وزارت اطلاعات، شورای‌عالی امنیت ملّی و دادسرای نظامی، با سوء‌استفاده از اسناد و مکاتبات جعلی عناوین مذکور، اقدام به تهدید و کلاهبرداری مبالغ بسیاری از شهروندان کرده است.
در این عملیات، از محل اختفای متهم ادوات نظامی، چند قبضه سلاح سرد و گرم، کارت‌های جعلی، پلاک‌های جعلی خودرو، مواد مخدر و یک دستگاه خودرو کشف و ضبط و جهت رسیدگی پرونده تحویل مرجع قضایی شد.
وزارت اطلاعات اعلام کرد: با هرگونه جعل و سوءاستفاده از عناوین نهادهای حاکمیتی و امنیتی، بدون اغماض برخورد خواهد کرد و به اطلاع ملّت شریف و عزیز ایران می‌رساند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را با ستاد خبری ۱۱۳ وزارت اطلاعات در میان گذارند.