خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون دکتری تا شناسایی اصالت مدارک دانشگاهی با QR کد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 18:06
دانشگاه‌ها در هفته‌ای که گذشت با اخبار متعددی همراه بودند.
التحصيلان،فارغ،دانشگاهي،مدرك،مدارك،انتخاب،دانشگاه،اعلام،استع ...

متقاضیان می‌توانند از سوم تا پنجم اسفند، کارت ورود به جلسه را دریافت کنند.
این آزمون ۶ اسفند ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
طبق اعلام سازمان سنجش، دهه اول اردیبهشت ۱۴۰۱ نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه در سایت سازمان سنجش بارگذاری خواهد شد.
انتخاب رشته اینترنتی برای متقاضیان مجاز به انتخاب رشته در نیمه اول اردیبهشت ۱۴۰۱ است و نتایج نهایی پذیرفته شدگان در دانشگاه‌های کشور هم در نیمه اول شهریور سال آینده اعلام می‌شود.
ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی از تاریخ اول آذر آغاز شد و تا هشتم آذر ادامه داشت.
آغاز انتخاب واحد دانشجویان پیام نور از فردا
براساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور، به منظور تسریع در تشکیل و برگزاری کلاس‌ها تمام دانشجویان می‌توانند از فردا ( یکشنبه، ۲۴ بهمن) با مراجعه به سیستم گلستان برای ثبت انتخاب واحد در نیم‌سال جاری و یا حذف و اضافه دروسی که در ترم دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ثبت کرده‌اند، اقدام کنند.
رسول جلیلی درباره استعلام مدارک دانشگاهی فارغ التحصیلان گفت: وزارت علوم با راه اندازی سامانه‌ای توانسته است مشخصات شناسنامه ای و دانشجویی را در زمان تحصیل دانشجویان وارد سامانه مربوطه کند و به جعلی یا اصلی بودن مدرک تحصیلی پی ببرد.
طی چند ماه اخیر بازار سودجویان جعل و فروش مدارک دانشگاهی برای عموم مردم داغ‌تر شده و برخی سلبریتی‌ها و اشخاص مشهور و پرطرفدار در فضای مجازی از این راه درآمد کسب می‌کنند.
او گفت: در گواهی نامه‌های ارائه شده به فارغ التحصیلان دانشگاهی QR کدی وجود دارد که اگر پویش شود، می‌تواند مشخص کند که مدرک صادر شده مربوط به دانشگاه محل تحصیل دانشجو است یا خیر.
به گفته روسای دانشگاهی، سازمان‌هایی که به مسئله تقلب یا اصلی بودن مدرک فارغ التحصیلان حساسیت دارند؛ نامه‌هایی را به صورت محرمانه به دانشگاه‌ها ارسال می‌کنند و آن‌ها هم پاسخ درست را در این زمینه خواهند داد.
به گفته جلیلی معمولا هفته‌ای یک الی دو نامه به دانشگاه شریف از سازمان‌های مختلف جهت استعلام مدارک فارغ التحصیلان ارسال می‌شود تا با شناسایی کپی مدارک به اصلی یا جعلی بودن آن‌ها پی برده شود.
او افزود: اگر مصرف کننده مدرک دانشگاهی فرد حساسی باشد، به راحتی استعلام آن را از دانشگاه‌های کشور دریافت می‌کند و مشکل جعل گواهی فارغ التحصیلان هم حل می‌شود.
اعلام شرایط برگزاری کلاس‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نیمسال دوم