خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

36 نقطه حادثه‌خیز معابر درون شهری در استان مرکزی شناسایی شد- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 16:13
گروه استان‌ها-رئیس پلیس راهور استان مرکزی گفت: 36 نقطه حادثه‌خیز معابر درون شهری در استان شناسایی شده که بیش از 50 درصد این نقاط در اراک و سپس ساوه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
استان،تصادفات،درصد،پليس،شهري،راهور،ترافيك،حوزه،36،حسيني،مركز ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، سرهنگ علی حسینی ظهر امروز در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به وضعیت تصادفات اظهار داشت: موضوع ترافیک وضعیت خوبی در جامعه نیست به طوری که در حوزه پلیس راهنمایی و رانندگی در 10 ماهه امسال تصادفات جرحی حدود 17 درصد افزایش داشته و در مجموع حدود 36 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش تلفات داریم.
وی افزود: شهرستان اراک و ساوه بیشرین حجم تصادفات را در استان دارند به طوری که بیش از 80 درصد تصادفات در این دو شهرستان است و عابران پیاده 56 درصد و موتورسواران حدود 30 درصد تصادفات فوتی در شهرها را به خود اختصاص دادند.
رئیس پلیس راهور استان مرکزی ادامه داد: بیش از 65 درصد افراد در تصادفات درون شهری در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند که باید دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه آسیب‌شناسی و بررسی داشته باشد.
حسینی تصریح کرد: امسال بیش از یک میلیون برگ جریمه صادر شده که 36 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و نشان‌دهنده این است که پلیس با تمام توان در این حوزه تلاش می‌کند و به ازای هر 10 هزار خدمتی که به شهروندان ارائه می‌شود یک انتقاد از حوزه پلیس راهور می‌شود.
وی عنوان کرد: پلیس راهور رضایتمندی مردم را در اولویت برنامه‌های خود دارد، تعداد تصادفات خسارتی استان امسال 36 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است .
رئیس پلیس راهور استان مرکزی بیان کرد: 36 نقطه حادثه‌خیز معابر درون شهری در استان شناسایی شده که بیش از 50 درصد این نقاط در اراک و سپس ساوه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حسینی با اشاره به مهم‌ترین علت تصادفات درون شهری گفت: عدم توجه به جلو، عدم رعایت حق تقدم عبور، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه، عدم توجه کافی به عابران پیاده توسط مسئولان شهری و بالابودن تصادفات عابران پیاده مهم‌ترین علت تصادفات درون شهری است.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات عدم تخصیص اعتبار کافی از برگشت جرائم به استان، عدم تخصیص حق بیمه از برگشت جرائم به استان، روند کند اصلاح نقاط حادثه خیز در سطح استان و نبود کنارگذر در اغلب شهرها، حجم بالای تردد انواع وسایل نقلیه در استان و عبور 67 درصدی آنها از معابر درون شهری است.
باید از ظرفیت زنان در زمینه فرهنگ‌سازی ترافیک استفاده کرد
رئیس پلیس راهور استان مرکزی تصریح کرد: باید از ظرفیت زنان در زمینه فرهنگ‌سازی استفاده کرد زیرا این قشر جامعه بیشترین قربانیان حوادث رانندگی را شامل می‌شود و در زمینه فرهنگ‌سازی و در حوزه ترافیک می‌توانند نقش موثری داشته باشند.
حسینی با اشاره به مصوبه هیئت وزیران گفت: در این مصوبه وظایف سازمان‌ها در حوزه ترافیک و ارتقاء فرهنگ ترافیک و ایمنی معابر مشخص شده است که حدود 13 دستگاه وظیفه دارند و باید به دنبال این مطالبه دولتی باشند و پیگیری کنند.
انتهای پیام/713/ی