خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروه انقلابی ابوذر با بصیرت و غیرت دینی بر ضد ظلم قیام کردند

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 15:30
معاون بنیاد مستضعفان کشور گفت: شهدای گروه انقلابی ابوذر شش دانش آموز با بصیرت و با غیرت دینی بودند که با مجاهدت خود امر به معروف و نهی از منکر کرده و بر ضد ظلم قیام کردند.
ابوذر،گروه،شهدا،شهيد،انقلابي،شهداي،انقلاب،اسلامي،ادامه،نهاوند

ایسنا/همدان معاون بنیاد مستضعفان کشور گفت: شهدای گروه انقلابی ابوذر شش دانش آموز با بصیرت و با غیرت دینی بودند که با مجاهدت خود امر به معروف و نهی از منکر کرده و بر ضد ظلم قیام کردند.
به گزارش ایسنا، حشمت الله قنبری روز پنج‌شنبه ۲۸ بهمن در یادواره شهدای گرانقدر گروه انقلابی ابوذر نهاوند و بزرگداشت پدران آسمانی که در محل مصلای نماز جمعه این شهر برگزار شد، اظهار کرد: نهاوند شهر عالمان بزرگ و شخصیت های برجسته و انقلابی است که باعث افتخار مردم این دیار هستند.
وی با اشاره به ویژگی‌های شهداء، افزود: شهید سلیمانی به عنوان نمونه بارزی از شهدای انقلاب اسلامی دمساز شهید و همساز با شهدا و از ثمرات انقلاب اسلامی بود.
قنبری تصریح کرد: اتصال شهید سلیمانی به شهدا و پرورش یافتن در مکتب انقلاب اسلامی از ویژگی‌های ممتاز این شهید برجسته بود.
وی با اشاره به شهدای گروه ابوذر خاطرنشان کرد: شهدای گروه انقلابی ابوذر شش دانش‌آموز با بصیرت و با غیرت دینی بودند که با مجاهدت خود امر به معروف و نهی از منکر کرده و بر ضد ظلم قیام کردند.
معاون بنیاد مستضعفان کشور ادامه داد: همه حقیقت انقلاب در شعارهای گروه انقلابی ابوذر دیده می‌شود و کار بزرگی کردند و زندگی خود را به عالمان دینی شیعه گره زده بودند.
این پژوهشگر تاریخ یادآوری کرد: انتخاب نام ابوذر یعنی رفتن به اصل دین و استفاده از این نام یعنی الهام گرفتن از اصل اسلام و این کار بزرگی بود که گروه ابوذر انجام دادند.
قنبری بیان کرد: شهید در هر حالتی دستگیر همه افرادی است که به دنبال هدایت هستند و تشییع میلیونی شهید سلیمانی بیعت مردم با شهید و شهادت بود.
وی عنوان کرد: گروه انقلابی و اسلامی ابوذر نهاوند باید واکاوی و برای جوانان حقیقت این گروه بزرگ تبیین و تشریح شود و باید راه شهدا را ادامه دهیم.
معاون بنیاد مستضعفان کشور اظهار کرد: تاسی شهدا به امام حسین(ع) بوده و حرکت در این مسیر پر بهجت و پر رهرو باعث افتخار شهدا بود.
وی در خاتمه تاکید کرد: امروز وظیفه همه ما ادامه دادن راه شهدا است و به یاری خدا این مسیر پر افتخار شهدا ادامه دارد و آینده‌ای درخشان در انتظار انقلاب اسلامی خواهد بود.
انتهای پیام