خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

56 درصد تصادفات درون شهری استان مرکزی منجر به فوت در بیمارستان می‌شود- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 13:13
گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: 56 درصد تصادفات درون شهری در بیمارستان فوت می‌کنند که دانشگاه علوم پزشکی باید در این زمینه بررسی و آسیب‌شناسی کند و امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها شاهد کاهش آمار تصادفات و فوتی‌ها باشیم.
تصادفات،حوزه،كارگروه،اجتماعي،سلامت،عامل،انساني،مركزي،بررسي،ا ...

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به وضعیت آمار تصادفات اظهار داشت: موضوع ترافیک و تصادفات یکی از موضوعات مهم در کارگروه است زیرا هر آنچه سلامت شهروندان را تهدید کند در کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد به همین سبب تصادفات درون شهری و برون شهری که سلامت مردم استان و هموطنان را به جد در خطر انداخته است در کارگروه مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی افزود: کمتر تصادفی دیده شده که فوتی نداشته باشد به همین سبب این موضوع بسیار مهم در کارگروه مطرح و تصمیمات لازم در این زمینه گرفته می‌شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: عامل انسانی، خودرو و جاده سه رکن مهم در تصادفات است و علت عمده تصادفات عدم توجه به جلو در حوزه عامل انسانی است که علاوه‌ بر اقدامات پلیس در زمینه اعمال قانون، برخورد، جریمه و سایر موارد تشکل‌ها هم باید در این حوزه فعال باشند.
اکرمی تصریح کرد: در حوزه فرهنگ‌سازی ترافیک نباید تنها دولت اقدام کند به طوری که بخش عظیم اقدامات باید توسط مردم، نهادهای مدنی، سمن‌ها و تشکل‌ها دنبال شود بنابراین همه مسئولیت سنگینی برعهده دارند.
وی بیان کرد: در حوزه عامل انسانی تصادفات، باید پلیس راه، راهور، راه و شهرسازی، راهداری و غیره تدابیری بیندیشند و باید تعدادی تشکل و سمن در حوزه ترافیک و کاهش تصادفات اقدام کنند که از آنها حمایت می‌کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: در این حوزه گمشده‌ای در استان داریم که باید به موضوعات عامل انسانی در تصادفات و فرهنگ‌سازی توجه بیشتری شود، نهادهای مدنی بیشتری در این حوزه داشته باشیم و یکی از مطالبات مردم این موضوع باشد.
اکرمی افزود: نباید در درون شهر میزان بالای فوتی در تصادف وسیله نقلیه با عابر پیاده داشته باشیم چراکه درون شهر محدودیت سرعت وجود دارد و نباید منجر به فوت شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: باید دستورالعمل هیئت وزیران در این حوزه به همه دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه و غیره اعلام و بررسی شود.
وی خاطرنشان کرد: 56 درصد تصادفات درون شهری در بیمارستان فوت می‌کنند که دانشگاه علوم پزشکی باید در این زمینه بررسی و آسیب‌شناسی کند و امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها شاهد کاهش آمار تصادفات و فوتی‌ها باشیم زیرا فوت یا مجروح شدن یک فرد به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و روانی تاثیرگذار است و یکی از تهدیدات جدی سلامت مردم است.
انتهای پیام/713/ح