خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین اجتماعی کاشان 350 میلیارد تومان مطالبات انباشته دارد- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 11:54
گروه استان‌ها- رئیس سازمان تامین اجتماعی کاشان با بیان اینکه تامین اجتماعی کاشان 350 میلیارد تومان مطالبات انباشته دارد، گفت: برخی مطالبات مربوط به دو دهه گذشته است.
كاشان،شعبه،سازمان،ربيعي،وصول،مطالبات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان ، امیرسالار ربیعی پیش از ظهر امروز در جمع مسئولان شهرستان کاشان اظهار داشت: شعبه کاشان یکی از شعب تیپ ممتاز استان اصفهان با تعداد 67هزار و 393 بیمه شده اصلی و 25هزار و 317 مستمری بگیر است.
ربیعی ضمن اشاره به آمار و ارقام‌ مربوط به کارفرمایان فعال در منطقه کاشان تصریح کرد: از سوی دیگر این شعبه دارای چهار هزار و 320 کارگاه و پیمان فعال است که جمعیت بالغ بر 222هزار و 666 نفر از جمعیت کاشان تحت چتر حمایتی سازمان در کاشان هستند.
وی با بیان اینکه در حدود 60 درصد پوشش بیمه‌ای است، افزود: یکی از معضلات شعبه کاشان مطالبات انباشته شده که در حدود 350 میلیارد تومان است که 245 میلیارد تومان آن از شرکت ریسندگی و بافندگی کاشان و نساجی کاشان است که بیش از دو دهه از آن می‌گذرد.
رئیس سازمان تامین اجتماعی شهرستان کاشان ابراز داشت: در این مدت سازمان بیش از 5هزار نفر از پرسنل این شرکت را با قانون پیش از موعد بازنشسته کرده که حق بیمه آنها وصول نشده است و متاسفانه با پیگیری‌های زیاد به نتیجه نرسیده و تلاش‌ها برای وصول مطالبات ادامه دارد.
انتهای پیام/801/ی