خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی فقیه در استان مازندران: حفظ دستاوردهای انقلاب در گرو تداوم راه شهدا است- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 10:13
گروه استان ها- نماینده ولی فقیه در استان مازندران گفت: شهدا عزت و اقتدار را به ما آموختند و حفظ دستاوردهای انقلاب و نظام در گرو تداوم مسیر شهدا است.
شهدا،ساري،شهيد،عزت،بدانيم،شهادت،دهنده،جمعه،پيشگاه،خدايي،مصيب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی شامگاه چهارشنبه در بیست و هشتمین یادواره سرداران و چهل شهید مسجد امام جعفر صادق (ع ) ‌مهیار ساری با محوریت نخستین سالگرد شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی، با تسلیت شهادت حضرت زینب(س) اظهار داشت: این بانوی بزرگ اسلام‌ مصیبت های فراوان مانند شهادت برادر و عزیزانش، اسارت را دیدند و فرمودند "رأیتُ الّا جمیلاً" کسی که تابع فرمان و امر خدا باشد حتی در رنج و مصیبت هم جز زیبایی نمی بیند و من جز زیبایی چیزی ندیدم که صبر و استقامت اهل بیت(ع) را الگوی زندگی خود قرار دهیم و نگرش و بصیرت ما زینبی باشد.
امام جمعه ساری افزود: بدانیم آنچه خداوند برای ما در نظر گرفته است بهترین است و اگر در هر کاری نگاه مان الهی و خدایی باشد دشمن‌ نمی تواند بر ما فائق آید و به سعادت واقعی دست می یابیم که شهدا برای ما بهترین الگو هستند و باید با تداوم مسیر شهدا بتوانیم عزت و افتخار را برای کشور به ارمغان بیاوریم.
وی با بیان اینکه شهدا بندگانی هستند که با ایثار و ایمان خود در راه اسلام جاودانه شدند تصریح کرد: امروز طبق فرمایش مقام معظم رهبری زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهدا نیست وظیفه داریم شهدایی که درس آزادگی را به جهانیان آموختند را به نسل نوجوان و جوان معرفی کنیم‌.
لائینی گفت: در 42 سال انقلاب 300 هزار شهید تقدیم انقلاب و اسلام شد که این شهدا در مسیر خداوند برای عزت، اقتدار و عظمت ایران اسلامی جان خود را فدا کردند و ما هم باید ادامه دهنده راه آنان باشیم.
امام‌ جمعه ساری تاکید کرد: دشمنان خارجی که دم از حقوق بشر می زنند علیه مردم بی دفاع و کودکان جنایت می کنند ادامه دهنده راه شیطان هستند افرادی که در کشور با آنان‌ همکاری کردند مجرم و جنایتکار هستند که در پیشگاه خلق و در آخرت در پیشگاه خالق باید پاسخگو و در انتظار مجازات باشند، وزارت‌ تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرونده 120 مفسد را به دستگاه قضا ارسال کردند و اظهار کردند تعداد بیشتر است بدانیم اینها جنایت است.
امام‌ جمعه ساری با بیان اینکه این‌ ملت برای استقلال ، شرف، آزادی از اسارت آمریکا و غرب و رسیدن به عزت ملی ایستادگی کر و شهید داد گفت: در هرسنگری که هستیم پاسدار راه شهدا و سنگربان حریم شهید و شهادت باشیم.
وی با گلایه از برخی از فیلم های فجر که ترویج فساد اخلاقی بود گفت: نظارت ها را بیشتر کنیم تا به نام عشق گسترش دهنده فساد در جامعه نباشیم همچنین بدانیم سگ‌گردانی مظهر و ترویج فرهنگ غرب است از این اعمال دوری کنیم‌ و برای رسیدن به رضایت پروردگار سبک زندگی خود را اسلامی و خدایی کنیم و تابع ولایت فقیه باشیم.
انتهای پیام/ح